неделя, 15 август 2021 г.

"Спасението", погубващо цивилизацията

 

„Христос и Антихрист“ картина на Илья́ Серге́евич Глазуно́в. Нарисувана 1999 г."

Преди да ви запозная детайлно с библейската информация относно личността на Антихрист, ще кажа, че ще ви дам по-широк поглед за неговата личност и неговия белег не само от Библията, но и от други източници. Вярвам това само ще допринесе за по-детайлно разбиране на случващото се в момента. 

Ако не ви се чете, можете да изгледате това ВИДЕО или във Vbox  или Тук

И така: 

Sefer Zerubavel (на иврит: ספר זרובבל), наричан още Книгата на Зоровавел или Апокалипсисът на Зоровавел, е средновековен еврейски апокалипсис, написан в началото на 7 век сл.н.е. В стила на библейските пророчески видения (напр. Даниил, Езекиил) 

Там личността, която кореспондира с християнския Анти-Христ, се нарича Армил, чието име е етимологично близко до средноперсийския Ариман, еквивалент на зороастрийския Ангра Майню. В Зурванизма (исторически клон на Зороастризма) антипод на Ариман е Ормузд - те са нещо като близнаци. 

В зороастризма имаме Ахура Мазда и Ангра Майню. Макар Ормузд и Ариман да представляват доброто и злото. Творецът и Разрушителят. Истината и лъжата. Те напълно кореспондират и с Христос и Анти-Христос, Месията и лъже-месията. 

Рудолф Щайнер, основал езотеричното духовно движение антропософия, използва концепцията за Ариман за да назове една от двете крайни сили, които отдръпват човечеството от центриращото влияние на Христос. Щайнер свързва Ариман (долния дух) с материализма, науката, наследствеността, обективността и закаляването на душата. Той смятал, че съвременното християнство е подложено на ариманическо влияние, тъй като то клони към материалистични интерпретации. Щайнер предсказа, че Ариман, като свръхсетивно същество, ще се превъплъти в земна форма. 

Щайнер казва, че това ще стане на запад, като на няколко места се разбира, че под “запад” има предвид на запад от Германия, тоест в англоезичния свят. Това се разбира и от примерното име, което дава на въплътения Ариман – Джон Уилям Смит. От изказването му се разбира още, че сега Ариман ползва специфичните сили, които Земята излъчва в областите на Англия и Америка. Авторът на “Идването на Ариман” предполага, че най-вероятно Ариман ще се въплъти в САЩ. Основанията му са, че американците (един от които е самият Р. Мейсън) имали силни ариманистични тенденции. 


Няма начин да не сте гледали или поне чували за филмовата трилогия „Матрицата“, където НЕО или ОНЕ (The one) е избраният, месията или Христос, а неговият антипод е главният агент на матрицата - агент Смит. Тук е моментът да спомена, че този филм ни най-малко не е случаен. 

Smith - В ранна сцена в The Matrix Reloaded кара Audi A8 с регистрационен номер „IS 5416“. Препратка към Библията: в превода на Кинг Джеймс в книгата на  Исая 54:16, където пише следното:


"Behold, I have created the smith that bloweth the coals in the fire, and that bringeth forth an instrument for his work; and I have created the waster to destroy."


„Ето, аз създадох ковача (Smith), който изгаря въглищата в огъня и изважда инструмент за своята работа; и създадох опустошителя, за да унищожава“.

Името произлиза от англосаксонското smitan, което означава "да биеш". Това е най-популярното фамилно име в англоезичния свят. Смята се, че е описателно за КОВАЧ. Но се ползва и като описание за най-смъртоносните войни, които са унищожавали и избивали всичко. 

За пореден път виждаме препратка, че Антихрист ще се въплъти в англоезичния свят и мисля не е нужно много, за да го повярвате. Англоезичният свят и култура в момента доминира в света, той буквално ни е отровил. Филми, музика, литература и т.н. Това е интернационалният език, следователно онзи, който ще владее света, ще го владее посредством този език. 

За да разберете защо е избрано именно това име, ще ви преведа през смисъла и етимологията му в различни езици. Библейският пасаж дава това определение на Антихрист, чрез чийто унищожителен огън ще бъде изпитан този свят - и вярващи, и невярващи. Така ще се отдели плявата от зърното

"Лопатата е в ръката Му, и Той здраво ще очисти гумното Си, и ще събере житото Си в житницата, а плявата ще изгори в неугасим огън." Матей 3:12


"И тая трета част Аз ще прекарам през огън, Пречиствайки ги както се чисти среброто, И изпитвайки ги както се изпитва златото. Те ще призоват Моето име, И Аз ще ги послушам; Ще река: Тия са Мои люде; А те ще рекат, всеки един: Господ е мой Бог."  Захария 13:9

Да започнем с нашия език. В българската именна система няма подобно име.  Съществува обаче глаголната форма СМАЧКАМ. С определението МАЧО описваме по-мъжествен вид и по-напористо поведение.

Най-близко до личното име Smith в нашия език се явява определението СМОТАН, което се образува от същия корен. Съдържа идеята за някой, който е с поведение на подтиснат човек. Смазан от нечии удари. В играта шах се използва думата МАТ, чието значение означава поражение, но думата е широко разпространена и в други езици. Съдът, в който се бие прясното мляко, за да се отдели от него маслото, се нарича МАТеница или МЪТеница. Санскрит: Majjayati (majj) / маджаяти मज्जयति / За проверка ТУК размазвам, смачквам, смазвам, правя на пихтия, правя (го) мазало (в прен. смисъл - "унищожавам"), загивам, разрушавам, смазвам; виж "мозък" (б.а.: вер. в см. на "правя на маз/с/ / мозък").

Тук има един много тънък момент, който внимателно трябва да обмислите. Думата МЕСИЯ, означава помазаник. Маслото или мирото се извлича винаги чрез процес на смазване, смачкване, своего рода под натиск, чрез удари. Ето го и основния ключов момент.

Да, СМИТ означава буквално „ковач“; този, който нанася удари, унищожител, поразител, опустошител. Но точно това води до скритото съдържание. СМИТ е „спасителят“, „решението“ за реда в матрицата. За тези в матрицата той е МЕСИЯ, но извън фалшивата реалност на този свят той е ЛЪЖЕ-МЕСИЯТА, Анти-Христ.

Нека отново поговорим за Армил от еврейските сведения: 

Армилус и неговите зли дела са описани подробно в "Мидрашим", преиздаден сега с подробно въведение и ценни бележки от Й. Евен Шемюел (Кауфман) в неговия „Мидредшей Геула“ (1942)

Често го наричат за кратко „син на камък“. Тази кратка справка е напълно обяснена в една легенда: 
„Те разказват, че в Рим има мраморна статуя на красива девойка, направена не от човешка ръка, а от Светия, благословен да е Онзи, Който я е създал в Своите сили. Народите по света, синовете на Белиал, идват, затоплят я и лежат с нея, и Той запазва семето им в камъка, от който създава същество, и го оформя в дете, при което тя (статуята) се разделя на части и от нея излиза подобие на човек, чието име е Сатана Армил, когото езичниците наричат Антихрист. Той е висок 12 лакти и широк два лакътя, между очите му има известно разстояние и има недъг в едното, а другото червенее , косата му е със златист цвят, отдолу стъпалата на краката му са зелени и той е двулик“ (Pirkei ha-Mashi'aḥ, в Midreshei Ge'ullah, стр. 320).

Този Армил ще заблуди целия свят да повярва, че е Бог и ще царува над целия свят. Той ще дойде с десет царе и заедно ще се бият за Йерусалим, а Армил ще убие Неемия бен Хушиел, който е Месия, синът на Йосиф, както и много праведници с него и „Израел ще тъгува за него като за онези, които са в горчивина за единствения си син“ (срв. Зах. 12: 9–12)

Това, което казва този пасаж, е че Месията ще бъде убит вече един път. Но е описана и битката при Армагедон. Битка, която приключва с второто пришествие на възкръсналия Христос, който слиза заедно с ангелите и светиите да управлява цялата планета.

Именно в книгата на Захария е описана тази последна битка при полето Магедон, което в Новия Завет е наречено Армагедон. Всички сте чували това име. Разпознахте ли отново Ар-мил, Ари-ман, Ар-магедон

Името Армагедон на гръцки „αρμαγεδδων“ се споменава само на едно място в новия завет Откровение 16:16 

Названието произлиза от иврит - הר מגידו (Хар Мегидо), което означава "хълмът Мегидо". 

Хар – хълм или планина. Коренът подсказва идеята за издигане, височина в семитските езици.

Частицата Ар в много случаи е съставна, изразяваща дадена високопоставеност. Ар-х-ангел, Ар-хи-ерей. Например в АРИСТОКРАТ е със значение високопоставен, багородник от владетелско потекло. А „кратос“ означава власт, могъщество. 

Относно „Магедон“ речникът на Джоунс за Стария Завет „Jones' Dictionary of Old Testament“ го превежда като място на множествата. Глаголът גדד означава активна инвазия, а не пасивно събиране, а буквата  М(е) - mem показва текущо действие. Името Megiddo означава нахлуване или натрапване. Глаголът גדד (gadad) описва извършването на инвазивен разрез - пробив. Съществително גדוד (gedud) може да опише инвазивна група от нападатели.

Мегидо най-добре ще ви се изясни с думата „мегдан“ в българския или „майдан“ в украински и руски. Майда́н (от арабски: ميدان – maydān; на персийски: ميدان – meydan; на турски: meydan) – открита площ, площад.

И така, дойдохме до зороастрийския Ангра Майню (разрушителния зъл дух) и средноперсийският Ар-иман. И сега внимавайте! Ако тръгнем детайлно да изясняваме етимологията ще стигнем до там, че етимологичен еквивалент на Ангра Майню в английския е “Anger mind”, което не е просто „гневен ум“ а буквално Зъл (опустошителен) Интелект. Тоест в библейския текст (ще ви го посоча по-нататък) се описва, че на този Anger Mind ще бъде създаден изкуствен образ, копие. И ако в староанглийския mind е равнозначно на intellect, то абривиатурата на Ангра Майню би била AM и ще е равнозначна на негово изкуствено копие на съзнанието му, което не е нищо друго освен AIИзкуствен интелект - Artificial Intelligence.

Забележете Ar-tificial. Отново имаме Ар за нещо височайшо и в случая то ни говори за Създател и неговото копие - създание, защото в случая към АР се добавя Т и става АРТ, сиреч изкуство, изкуствен, но и създател, творец, артист. „from stem of ars "art" (see art (n.)) + -fex "maker," from facere "to do, make“ . От „facere“ - да правя, да направя. Изкуствено направен.

Нека сега ви покажа няколко пасажа от Откровение на Йоан:

„И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей. Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла. И вършеше големи знамения, до там щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците. И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя. И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.“ 

Откровение 13 глава, от 11 до 18 стихове.

В този пасаж от библейското писание първият звяр е зооморфизъм за Антихрист. Втория звяр е зооморфизъм с конкретни характеристики на персонаж, наречен лъже-пророк. Неговата основна роля е да доведе повече хора, които да се поклонят на системата на звяра. Не забравяйте, че тези писания, макар пророчески, съдържат изказа през призмата и светогледа на хора, живели преди 2000 хиляди години. Една от неговите задачи е да накара хората по земята да направят образ на звяра или image of the beast. i-mage е „магически“ интелект, тоест виртуален. Копие на образа на звяра, изкуствен интелект, който да владее виртуалното пространство, след което да овладее и реалността. Писанието ясно казва, че това ще бъде дело на хората. Суперкомпютрите в света вече са доста - един от тях е този на Гугъл, разбира се и на НАСА. Ще се изненадате, но те метафорично наричат компютрите си The beast. Можете да се убедите ТУК „The Brain Of The Beast: Google Reveals The Computers Behind The Cloud“


Ето и друг такъв пример: „AMD ще захрани Cray - звярът, създаден от HP“




Цитат от публикацията: „В този сектор има дяволска кариера. В този случай AMD захранва най-бързия суперкомпютър в света за САЩ. 
AMD отново е в новините, защото САЩ разполагат с производителя на чипове за своя нов суперкомпютър за отдела за ядрена безопасност на Министерството на енергетиката на САЩ. По този начин на преден план излиза EPYC Genoa, чип, принадлежащ към Zen 4, който е в процес на разработка. След това ви казваме всички подробности.“ 

Проверка ТУК

Още в началото на изкуствено дирижираната пандемия, България също беше една от европейските държави, в която беше поставен супер компютър на стойност 11,5 милиона евро. Този компютър е разположен в София Техно Парк. Той е част от ЕВРОПЕЙСКА МРЕЖА от супер компютри. Проверка ТУК

Образът на звяра е в действителност централизирана супер компютърна система, която обединява всички супер компютри и всъщност всичко контролирано и зависимо от компютрите. Телефони, таблети, телевизори. Няма нещо, което да не е обвързано с компютър и да не е под негова зависимост.

Във филма „Матрицата“ Агент Смит - Антихрист всъщност беше компютърна програма, която заживя свой собствен живот и дори излезе от матрицата като превзе съзнанието на жив човек. Въплъти се в човек. Цялата матрица всъщност се контролираше от централен изкуствен интелект.


Този персонаж във филма се нарича Deus ex machina (Проверка ТУК). произношение: „дéус екс мáхина“) на латински език означава „бог от машината“ и е калка от гръцкото „από μηχανής θεός“ (произнасяно „апо механес теос“). Произлиза от древногръцкия и древноримския театър. Обозначава действието, когато бог или повече богове са спускани с помощта на кран (механе) на сцената, за да сложат край на безизходна ситуация. Така „бог идва от машината“.

В концепцията на филма „Матрицата“ този персонаж е разработен с няколко идейни образа:

1. За него е използван образа на човешко бебе. 
2. Концепцията илюстрира и всевиждащото око. Машинно всевиждащо око.

Дори в самия показан от мен кадър може да видите илюстрирана тази концепция. Преди да се генерира лицето Deus ex machina е като огромна механизирана фотографска бленда. Тук може да прочетете повече за реално вече съществуващия обединяващ изкуствен интелект: AGI 


Нека се върнем отново на Армил от еврейската есхатология. Отново в „Сефер Зерубабел“ се казва, че Армил ще завладее не само Йерусалим, но и Антиохия (старата столица на Сирия, където възниква християнството-Деяния 11:26) и ще инициира така наречената финална битка в долината Мегидо.

Долината пред хълма „Армагедон“ или Мегидо днес е позната и като равнината Есдраелон (долината на Езраел). Тя в северен Израел и недалеко от ливанската граница на север и сирийската на североизток.

Тук е моментът да ви покажа и информацията за лъжемесията – Антихрист в исляма.  В ислямската есхатология той се нарича Ал-Месих-ад-Даджал.

Даджал или Деджал (на арабски: دجّال, на латинизиран: Dajjāl, букв. „Измамник“). Словосъчетанието означава буквално „Лъже-Месията“. Тук ще спомена само някои неща, които ислямът твърди за Даджал. Публикацията ще стане прекалено дълга и трудна като четиво, а целта ѝ е да ви донесе отговори на въпросите, които ви терзаят и са свързани с настоящата ситуация в света. Всъщност знанието за Деджал се открива в арабския свят като термин почти четири столетия преди появата на свещения коран. Терминът "Ал-Месих-ад-Даджал" ("Фалшивият Месия") е буквален превод на сирийския термин "Meshiha Deghala".

Ето някои пунктове, които ислямската есхатология ни разкрива за него:

1. „Деджал ще има физически дефект и лявото му око ще бъде сляпо. Дясното му око ще съществува, но ще бъде потъмнено".

2. „Той ще може да вижда много неща на различни места едновременно” (бел. авт.: вероятно изградени системи за видеонаблюдение). Всъщност отново става въпрос за компютърна централизирана система. 

3. Ще се провъзгласи за единствен Бог и дори ще твърди и показва по измамен начин как възкресява мъртви. 

4. Ще прави чудеса, за да заблуждава хората. 

5. Ще представи идеологията си, че адът е всъщност рая и обратното. 

6. Тези, които отказват да му се поклонят, няма да им бъде позволявано да пазаруват и ще бъдат обречени на глад и жажда. 

7. Даджал ще се появи на този свят в периода наречен „края на дните“.

8. На земята ще се е родил вече и станал духовен лидер човек, който се нарича Мехди. Той ще е противник на Даджал

9. “Ще се чуе глас: Деджал е влезнал в домовете ви. Взел е за заложници децата ви”. 
Под „влезнал в домовете ви“, се визира телевизията, компютрите. Официалните институционални медии и тези, които следват и вярват неговите известия за това какво се случва. Тоест те оформят представата що е истина и лъжа на институционално ниво. Държавните политически инструменти ще се владеят и контролират от Деджал
„Взел е заложници децата ви“ -визира, че младото поколение ще е в пъти по обсебено от идеологията на модерния свят, отколкото старото. Това е идеологията на Деджал. Телефони, таблети, компютри, модерен живот. 

10. Даджал ще има способността да убеждава и най-уверените вярващи. Затова по всякакъв начин трябва да се пазите от него и вие да контролирате източниците, през които обикновено ви владее. 

11. Деджал ще върви бързо като вятъра, бутнал пред себе си облака”. Ще използва свръхскоростни технологии, за да се придвижва от едно място на друго. 

12. Демоничните сили ще са на негово разположение. “Дяволите ще го попитат: “Кажи какво искаш, да го направим” и той ще им каже: “Вървете и кажете на хората, че аз съм техният Господ” и ще ги изпрати в различни посоки”. 

13. “Докато Деджал прави раздори по света, Аллах ще му изпрати Месията Иса (Исус), син на Мерйем (Мария). Всеки неверник, който усети дъха му, ще умре. Иса (Исус) ще се срещне с Деджал при вратите на Лут и ще го унищожи”.

Може да е изненадващо за мнозина, но да, това твърди ислямската есхатология.

Според нея в края на дните на тази епоха Исус (Иса) слиза физически от небето като спасител в Сирия или между Сирия и Израел, за да приключи последната битка, която е събрала войските на Деджал и Махди. Когато пришествието на Исус става факт, Махди се включва към него, за да помага в битката срещу Деджал. Води се ожесточена битка. В крайна сметка всички овладени и поклонили се на Деджал са избити или измират. А Иса (Исус) унищожава с огнения си дъх Деджал пред вратите на древния град Лут (Лот), отново в Израел.

БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

И така, идва един важен и съществен момент, който тревожи хората към днешна дата, тъй като интуитивно усещат, че случващото се глобално световно действие е всъщност именно „краят на дните“. Краят на тази човешка епоха. 

В библейските писания е посочено, че Антихрист ще сложи белег върху онези, които му се поклонят. Посочен е и цифров идентификатор, по който може да бъде познат. Това е числото 666. НО, има едно голямо НО! 

Обърнете внимание на пасажа: 

„И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.“ 

Тоест, белега няма да е видим. Той няма да бъде естествено различим. Не е татуировка с числото 666 на челото или дясната ръка. Този белег в писанието е обозначен и като печат или маркиране. На английски е „The mark of the beast“. Знак за принадлежност към Антихрист.

Проверка mark

"to put a mark on," Old English mearcian (West Saxon), merciga (Anglian) "to trace out boundaries;" in late Old English "make a mark or marks on," from Proto-Germanic *markojan (source also of Old Norse merkja, Old Saxon markon "appoint, observe, remark," Old Frisian merkia, Old High German marchon "to limit, plan out," German merken "to mark, note," Middle Dutch and Dutch merken "to set a mark on"), from the root of mark (n.1).”

"за поставяне на белег", староанглийски mearcian (западносаксонски), merciga (английски) "за проследяване на границите;" в края на староанглийски „направете бележка или марки върху“, от прагермански *markojan (източник също на староскандинавски merkja, старосаксонски маркон „назначава, наблюдава, отбелязва,„ старофризийска меркия, старовисокогермански маршон “, за да се ограничи „немски меркен“, за да отбележите, забележете, „среднохоландски и холандски меркен“, за да поставите марка на „), от корена на марката (п.1).“

Марката или маркирането обикновено се слага от собственика на собствеността, но винаги целта е бил метод, по който тази маркировка да е перманента и да не може да се премахва. Тоест тук е важно да схванете, че този знак трябва да бъде вкоренен. Разбирайте не като поставен НА, а поставен В. За тази цел нека видим оригиналния текст:

„… χαραγμα επι της χειρος αυτων της δεξιας η επι των μετωπων αυτων,“ 

Преводът е „…прорез-пробив на дясната си ръка или на челото си“. 

χαραγμα е Караг(к)ма. Това е анаграмна форма на МАРКА.

Тъй като думата означава и гравиране, хората често остават с впечатление, че това е физически външно видим белег. 

Но маркиране чрез прорез всъщност дава ясното разбиране, че става въпрос за нарушаване на повърхностния слой на маркирания субект. Или иначе казано: белегът се вкарва ВЪТРЕ В НЕГО.

Ето ви го и на английски IN-SIDE  или буквално ОТ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА.

Преди да ви покажа повече за това е редно да спомена, че и в исляма това е упоменато. Една от характеристиките на Деджал (Лъже-Месията) е че притежава БЕЛЕГ. Виждат го само истински сърдечно вярващите. Или да го наречем по-разбираемо за днешното време - ДУХОВНО ПРОБУДЕНИТЕ. Тези, чиито духовни очи виждат.

Дори това ни дава разбиране, че става въпрос за знак, белег, маркировка, която трябва да бъде осъзната.

„Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне“. И повярвайте ми не става въпрос за разум в интелектуален контекст. Не става въпрос за изключително интелигентни и умни образовани хора. Системата на образованост, която владее този свят, всъщност е системата, която Антихрист владее до съвършенство. Високото образование не е гарант за осъзнатост.

Всъщност това е казано и в библейските писания, и в ислямската есхатология.

„Понеже от създанието на света това, което е НЕВИДИМО у Него (сиреч вечната Му сила и божественост) се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение. Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания (човешката мъдрост и интелект), и несмисленото им сърце се помрачи. Като се представяха за мъдри, те глупееха,“ Римляни 1: 20-22 стихове

С две думи, висшето Ви образование и на кой университет сте възпитаници ни най-малко не са гарант, че ще схванете когато белегът започне да се прилага върху хората. Пасажът казва, че сърцето ви трябва да е смислено. С очите на сърцето си ще го видите.

Ето го и в исляма. „ще бъде изписано на челото му и ще бъде виждано от всички истински вярващи, независимо дали са грамотни, или не.“ 

Изписаното не е видимо за всички. Ислямът ползва думата Kafir (Arabic: كافر‎ kāfir) - съществително за безбожник, неверник. Етимологията на думата обаче разкрива още нещо. Думата kāfir означава човек, който се крие или покрива. В идеологически план той предполага човек, който крие или прикрива истината. Поетите олицетворяват тъмнината на нощта като кафир. С две думи белегът е скрит, покрит; той е вътрешен белег.

Нека сега да ви покажа пример за най-съвременната форма на маркиране на добитък. Ще взема за пример кравите.

Чипиране на говеда

Чипирането на говеда е електронната идентификация на селскостопанските животни. Това е най-модерният метод за идентификация днес. Чипирането се появи сравнително наскоро, в края на ХХ век. Когато чипът започна да се разпространява, той веднага стана популярен в много ферми.


В момента ще ви цитирам и спецификациите на тази технология, а публикацията сами може да проверите ТУК 

Четете ги внимателно, защото тези спецификации са и антропоактуални (за хора) 

Чипирането на говеда осигурява:

1. бърза, безболезнена процедура; 

2. простота на изпълнение (предимство на метода за персонала); 

3. осигуряване на индивидуална информация за цял живот; 

4. няма възможност за загуба или промяна на идентификационните данни. 

Има огромна икономическа полза за идентифицирането на говеждо месо чрез раздробяване: 

1. не изисква повторна процедура в резултат на загуба или повреда; 

2. по време на процедурата по залог застраховката, лечението, храненето, говедата не могат да бъдат объркани; 

3. опростява търсенето на добитък в случай на кражба. 

Чипирането е процес на имплантиране на малко електрическо устройство (микрочип) под кожата на животно във врата. Чипът се състои от индуктор и микросхема. Процесът се извършва със спринцовка за еднократна употреба, която съдържа капсула с микрочип. Bioglass предотвратява развитието на отхвърляне или всякаква друга реакция на тялото към чуждо тяло след чипирането. Процедурата по имплантиране на микрочип е безболезнена за говеда и бърза във времето, напомняща обичайната ваксинация. Спринцовка за еднократна употреба, устройство, уникален идентификационен 15-цифрен номер на 6 стикера, включени в комплекта за чипиране

Честито, вие сте част от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!

Не знам доколко ви е известно, но името ВАКСИНА - VACCINE произлиза от названието на латински: vacca – крава. 

На 14 май 1796 г. английският лекар Едуард Дженър умишлено заразява осемгодишния Джеймс Фипс с шарка по кравите от пустули (пъпки с ексудат) на ръката на доячката Сара Нелмс. След това момчето не се разболява от човешката едра шарка. През 1798 г. Дженър публикува своето откритие в статията „An Inquiry Into the Causes and Effects of the Variolæ Vaccinæ, Or Cow-Pox“, в която описва защитния ефект от кравешката шарка срещу инфектиране от човешка едра шарка.


 

За да виждате през вашия телефон тези адреси ви е нужна програма Те не са направени да улавят или да се кънектват с всеки и всичко. Но има програми, които ги засичат. Свалете си на телефона приложението bluetoot pair, улавя им мак адресите ако сте на "Андроид". Можете да ползвате и кое да е приложение от Google play като потърсите BLE Scanner. Телефонът ви може да не ги види ако е по-нов модел от 2018г. Това не е като блутут, мак адрес адрес е (баркод). МАC / Медия - Аксес (Достъп) - Контрол


В посочения пример на изображението виждате блутут адреси, които имат марка. Например JBL Charge B8:D5:0B:CC:6C:1E  е блутут адрес на преносима тонколона. / Тези които са без марка а е изписано само Device (Устройство) са предполагаемите номера на ваксинирани хора. Това е което показва руския журналист във видеото. Във видеото на руснака, той ги вижда на телефона си дори без допълнително приложение. При търсене на блутут адреси, той отваря на рядко използвани. Когато сами проверите това ще го видите и вие. Има един проблем, това не е достатъчен довод за хората, които не могат да възприемат, че именно това се случва. Те смятат, че това е телефона на дадения човек. Руснакът обаче е направил нещо още по-добро. Той е на мястото на ваксинирането и улавя новите MAC адреси веднага след като някой е ваксиниран. Нещо повече. Служителите, които пита дали казват това на ваксинираните хора че им прибавят и MAC адрес, му отговаря, че всичко това е в базата данни и хората БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЯТ, че им слагат знак, маркер, MAC адрес. Честито!

Media Access Control адрес или накратко MAC адрес е уникален идентификатор на всеки мрежови адаптер. Използва се в едноименния протокол Media Access Control protocol, който е част от каналния слой на OSI модела. MAC адресите се използват при повечето мрежови технологии, базиращи се на IEEE 802 стандарта, напр. Ethernet, Wi-Fi и Bluetooth. 

При изписване представлява дванадесет символа в шестнадесетична бройна система. 

Пример: 00-17-31-9B-00-7E 

Първите шест символа дават информация за производителя на хардуера, а останалите шест са уникални и се предполага, че няма два адаптера с еднакъв MAC адрес. Много често изглежда така – 6 символа име на производител, следвано от останалите 6 символа. 

Пример: за Cisco EC:4C:42

В нумерологията числото 6 е числото на човека. С две думи то изразява хуманизма.

Откровение 13:18 "Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест."

И така имате човек. Това е първата шестица. Човек с имплантиран MAC адрес е 666


 

 В това видео, германски научни величия показват това, за което ви говоря в тази публикация:


 И СЕГА ИДВАТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ, КОИТО МИ ЗАДАВАТЕ.

Правя този материал като акт на вярата си в БОГ и вярата в доброто. Вярата, че ще помогне на онези, които трябва. Имам рядката привилегия, дадена ми от Създателя да зная някои неща от първа ръка. Как точно, за съжаление не мога да кажа на всички. За жалост през годините на израстването си осъзнах, че не всичко може да бъде казвано открито на всички. 

„Не давайте свето нещо на кучетата, нито хвърляйте бисерите си пред свините, да не би да ги стъпчат с краката си и се обърнат да ви разкъсат.“ Матей 7:6 

Въпреки това информацията, която ви давам тук, е общодостъпна и проверима. 

Когато през 2019 г. в Ухан беше стартирана пандемия (която мнозина наричат ПЛАН-демия, а аз метафорично наричам ПАН-ДЕМОНИЯ) първоначално запазих мълчание. Онези, които ме познават от социалната мрежа знаете, че пусках по време на първото заключване само красиви фотографии на български девойки в автентични носии. Не исках да подхранвам страха. Всъщност наблюдавах. Внимателно наблюдавах и сравнявах с това, което вече знаех. Много често нещата могат да бъдат тълкувани неправилно. Основните ми въпроси бяха относно белезите на времето. Притеснително процентите дали ТОВА е ОНОВА се покачваха. Видях, че се полагат гигантски ресурси и усилия това да бъде приложено глобално. Няколко президенти от Африка, които се противопоставиха, „загадъчно“ умряха. Всъщност бяха убити. И най-ясен показател за това беше, че онези, които ги смениха, веднага приеха мерките подавани от СЗО и започнаха да избиват народите си, които странно, но преди това не измираха. В момента, в който беше стартирана невиждана агресивна ваксинационна кампания с неразрешени продукти (разрешени под условие), процентът увереност в събитията, които се случват, премина 50%.


Към днешна дата дали провежданата кампания е принуждаване на хората да приемат белега на звяра, вече отдавна мина 80%. 

Всъщност съществува много минимален процент (вътрешна моя чисто човешка) надежда, че бъркам. В този процент е скрита болката ми, че много близки и приятели паднаха в капана, а не трябваше. 

Случващото се по света е детайлно предварително известявано от световния „елит“ - хората на звяра. Ще ви посоча само една препратка, но материалите са неизброимо количество. (Видеото ТУК)

Основните социални мрежи блокират всяка информация, която показва различната действителност от онази, която искат да наложат. И това също е показател, че случващото се е именно това, което ме питате. 

Питате ме: Ваксините белегът на звяра ли са? 

Ще започна така. Първо това не са ваксини. Казват ви, че са ваксини, но са напълно нова технология. 

Задайте същия въпрос на английски на You Tube търсачката. Ще получите с хиляди видеа. Пак казвам хиляди видеа от телевизии, от медии, от научни центрове, от църкви, от джамии, от будистки духовници и прочие, че ваксините не са белега. А видеата с другата гледна точка са премахвани. И кога до сега сте били свидетели на подобен терор? Но не забравяйте - това е онзи Деджал, онзи образ на Звяра, който е влязъл в домовете ни и държи в плен децата ни.

В същото време, ако отказвате да приемете „ваксина“ ви заплашват да не можете да работите, да не можете да пазарувате, да не можете да продавате, да не можете да посещавате културни събития. Все повече и повече става ясно какво съдържат тези „ваксини“. 

Вижте какво всъщност съдържат ВИДЕО . А аз ще спомена само някои моменти от него. Карен Кингстан е бивш служител на Пфайзер, а в момента е анализатор на индустрията за фармацевтични и медицински изделия. 

Водещият, задавайки въпроси на Карен, казва: Това, което ми се струва на мен е че това е една от многото, ако не и най-злата програма, на която човечеството някога е било подчинено.

Карен казва: 

- Масовите медии ни лъжат, а технологиите в социалните мрежи блокират истината.

- Нарушена е първата поправка в конституцията. 

На въпроса има ли графенов оксид (GO) в инжекциите, тя отговаря: 

- 100% сигурно е и неопровержимо. 

- Всички иРНК-ваксини съдържат това, което се нарича ПЕГ-илирана липидна наночастица. 

- Наличието им е търговска тайна, за която споменава и самия Бил Гейтс. Те не са в полезрението на обществеността. В патента е изброено всичко БЕЗ НЕГО. Това е в английската версия на патента, но в китайската и това е описано и аз мога да ви го покажа. 

Водещия пита защо биха изредили всичко в патента, а биха скрили графеновия оксид? 

- Причина номер едно е, че е отровен за хората.

- И другата причина е, че това е основната съставка на хидрогела , който е в течни AI шаблон. (Тоест във ваксините имате шаблон за инсталиране вътре във хората на платформа за изкуствен интелект. С кампанията по „ваксинация“ се извършва глобална експериментална инсталация на операционна система. Изгражда се интерфейс между хората и изкуствения интелект. Директно вътре в хората. Свидетели сме на превръщането на хората не само в ГМО продукти, а на биороботи, които ще се управляват от централизирана компютърна система. Образът на звяра.) 

Водещият заключава от казаното във вид на въпрос, че има напълно легитимна теория, че тези инжекции всъщност са предназначени да създават някаква връзка между хората, 5G и каквото и да е там друго. Тоест осъществява се контрол върху мислите, спомените и като цяло паметта на хората и изкуствения интелект. 

- Това не е просто факт , казва Карен, но и те бързат да сложат колкото се може повече в хората преди те да умрат. Защото в крайна сметка това ще се случи.

Изгледайте внимателно сами видеото отново и отново и открийте вашия отговор. Допълнително материали ТУК.

Този отговор е мое лично убеждение, той може да допринесе и да внесе яснота във вас, но няма да премахне отговорността от плещите ви сами да упражните волята си каква позиция да вземете и дали да устоявате тази си позиция на цената на всичко. Ще завърша с това като кажа: А ТЯ, ЦЕНАТА - Е ВАШИТЕ ДУШИ! 

Видеото продължава и дава още детайли какво представлява случващото се. Това категорично е в зависимост и ще взаимодейства с новите мрежи от клас 5G и нагоре. 

Наслушал съм се на присмех относно това. Но моите репери и сигнални лампи за това какво е даденото нещо са напълно различни от при повечето хора. Нека ви дам няколко. Попитах мой приятел, който работи за Виваком, когато още мрежата не беше инсталирана, ще слагат ли такава. Той ми отговори отрицателно и каза, че това, което правят А1 е напълно незаконно. И да, А1 инсталираха уж експериментално само в София тази мрежа, докато изведнъж се оказа, че по време на първото заключване са го направили напълно незаконно, но позволено от властимащите, и сега се рекламират с най-голямата 5G мрежа в България. За нещастие и изненада на моя познат от Виваком се оказа, че и те са правили същото. Когато нещо се прави скрито, това показва мотиви и намерения, които потребителите не трябва да знаят.

Друг маркер беше, че лично Америка оказа натиск върху България и ни държа отговорни за закъсняването с инсталирането на 5G мрежите в България. Риторично питам защо? Какво значение има за Америка дали България ще има 5G? Още по времето на Плевнелиев имаше такива опити.

"Заради липсата на решителни действия да се подменят МиГ-овете ние ставаме все по-малко конкурентноспособни. Като наливаме в тази каца без дъно, ние пречим на новата 5G мрежа да навлезе у нас. Губим възможността да имаме добър интернет и най-важната перспектива да бъдем конкурентноспособни", смята Плевнелиев.“ Източник ТУК

Американски посланик дори се скара на България, че закъснява с инсталирането на 5G. В крайна сметка това беше подписано като директна договореност между България и САЩ „България и САЩ подписаха ключови документи в сферата на сигурността на 5G мрежите и на ядрената енергия за граждански цели“

Задавате ми и много въпроси, на които писанието ви дава ясен отговор. Мили хора, аз не съм вашата съвест. Отговорите, вписани там, не ме карат да скачам от щастие. Ваксинацията постави бездна между мен и хора, с които до вчера сме споделяли една вяра, едни устои. Но в крайна сметка се оказа, че следваме различни пътища. 

Не аз, писанието ви отговаря на въпросите. Ако смятате, че съм краен означава, че имате слабо място. Не решите ли този въпрос със себе си и вие ще паднете в капана. Това ще ви коства всичко.

Ето някои от въпросите. Те са перефразирани:

-Мой близък приятел се ваксинира. Ако това е белегът на звяра означава ли, че той няма да може вече да се избави? 

Отговор: „И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето. И димът от тяхното мъчение ще се издига до ВЕЧНИ векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му. Тук е нужно търпението на светиите, на тия, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса.“ Откровение 14:9-12

-В нашата църква, отчето/падрето/пасторът/ казва, че това не е белега на звяра. Той се ваксинира и насърчава и другите да го направим. Аз обаче имам вътрешни опасения, кажи ми как да постъпя? (Същото могат да ви казват и в джамията, синагогата и т.н.)

Отговор: „Кой е лъжец, освен оня, който отрича, че Исус е Христос? той е антихрист, който се отрича от Отца и от Сина. Никой, който се отрича от Сина, няма нито Отца; а който изповядва Сина, има и Отца… Пиша ви това поради тия, които желаят да ви заблудят;“ 1 Йоаново 2 глава 22-26

Какво означава да се отречеш от Исус Христос, Исус Помазаника, Исус Месията, Исус Спасителя? Това не означава непременно да се откажеш от това да се черкуваш или да изговаряш името му. Ние хората сме смъртни, рано или късно поради една или друга причина ще умрем. Но смъртта не е краят. Нашето тяло е само привременно обиталище. Да приемеш белега на звяра означава да се отречеш от истинския спасител. 

Не ви ли предлагат с ваксините спасение? При все, че ваксините избиха вече хиляди. Не ви ли казват: „Това е единственият начин да СПАСИТЕ комфорта си, да върнете стария си живот.“? Не ви ли казват, че конкретно тези ваксини са единственото спасение за света и вас? Толкова ли сте слепи и глухи, че не чувате какво всъщност ви казват. Че няма друго спасение освен това. Думата естествен имунитет стана ерес. И хора, които въпреки, че са преболедували, отново се ваксинират.

-Брат ми се ваксинира и сега има бездна между нас. Родителите ми също мислят да се ваксинират. Не знам какво да правя вече. Как да се справя с всичко това?

Отговор: „А когато ви поведат, за да ви предадат, не се безпокойте предварително какво ще говорите; но каквото ви се даде в оня час, това говорете! защото не сте вие, които говорите, а Светият Дух. Брат, брата ще предаде на смърт, и баща чадо; и чада ще се повдигнат против родители и ще ги умъртвят. И ще бъдете мразени от всички заради Моето име; но който устои до край, той ще бъде спасен. Марк 13:11-13

-Ваксинирахме родителите си за да можем да ги виждаме. Ваксинирахме се и ние. Майка ми изпадна в кома след ваксината и на следващия ден почина. Малко по-късно и ние се обринахме и телата ни се покриха с язви. Като има Бог той защо допуска това?

Отговор: „И първият отиде та изля чашата си на земята; и появи се лоша и люта рана на ония човеци, които носеха белега на звяра и които се покланяха на неговия образ. Откровение 16:2

Кликнете върху изображението и ще видите множество случаи на фатално потърпевши от ваксините.

На онези от вас, които сте решени да отстоявате до край позициите си, ще кажа следното. Смъртта не трябва да ви плаши. Оправете отношенията си с Бога. Нужно ви е да си поискате прошка. Не ви е нужен човек, за да го сторите. Да, винаги е добре да имате единомишленици, хора с които да споделяте, но вашите решения не може да ги вземе друг. Някои хора започнаха да заблуждават паствата си, че спасението е еднократен необратим акт. "Един път спасен - завинаги спасен." Само че спасението в Библейски контекст е представено като ПЪТ. То е процес. То е път, който трябва да бъде извървян ДОКРАЙ. Докато ти си все още част от разлагащия се свят и си вътре в горящата къща (плащаш данъци, ползваш регистрации, подновяваш си документите всеки път, когато изтекат), а не си излизал от там, не си излязъл от матрицата, ти си просто на ПЪТЯ за излизане. Вървиш или отстъпваш от него. Действията ти те придвижват напред или те правят да се отричаш от него. Ние можем да се отричаме не само с думи, а и с действията си. Това, в което мога да ви уверя, че финалният цикъл не е толкова дълъг като години преди да настъпи милинеалната епоха на Христос на земята. Всъщност е много кратък и ако всичко си течеше нормално, дори нямаше да го усетите. Но за съжаление времето на Антихрист е и агонията на неговия баща, а това е Луцифер, който ще изгуби тази земя завинаги, защото истинският ѝ господар се завръща. В периода на тази агония интензитета на злото ще е най-силен. Някои от нас, няма да го преминат живи, но други -да. Сатана и системата на Антихрист е този свят, те издирват един определен ген. Ген, от който се чувстват застрашени. От този ген винаги произлиза онова, което разрушава плана им за пълен контрол. Планетата ни ще бъде видоизменена и ще се възроди живота.

Като финал искам да ви препоръчам един късометражен анимационен филм. Той се появи изненадващо в пространството и стана най-коментираната анимация. Няма кадър в нея, няма елемент или символ, който да не е информация за онова, което се случва в тези последни дни. Там е илюстрирано дословно всичко в световен мащаб от последните 15-20 години, както и образът на звяра, състоянието на църквата, пришествието на Исус и разрушаването на световната система. Тук ще ви дам само няколко ключови момента от филма, както и връзка към него самия, а при интерес към символния език в него ще направя видео с подробни разяснения. Филмът се казва “I, Pet Goat II” на компанията Heliofant. 

Образът на звяра във филма е представен като изкуствен интелект, със змийска природа, който контролира хората от самото им раждане. Лицето на този образ е изразено чрез монитор - телевизор, което наблюдава и отглежда човечеството във своята хватка. Обърнете внимание на характеристиките и на еврейския Армил и на ислямския Даджал - и в двете есхатологични представи той е с едно повредено око или потъмено.

Армил: „очите му имат известно разстояние и има недъг в едното, а другото червенее“ 

Даджал: „Деджал ще има физически дефект и лявото му око ще бъде сляпо. Дясното му око ще съществува, но ще бъде потъмнено". 

Образът на Звяра е AI копие на Антихрист. 

Вижте как е илюстриран той в “I, Pet Goat II


Образът на звяра е предсъздаден като змия, чието тяло е като шнур, включващ се в човешкото съзнание, на чийто край има монитор и в него се вижда лицето на образа на звяра. Той е представен като зъл джин (зъл дух) в монитора със змиевидна кожа. Едно повредено око и едно с рептилска зеница. По лицето му има декоративни елементи от американския долар. А на брадичката му с главата надолу е обърнатата пирамида със всевиждащото око на върха, а под нея пише „NOVUS ORDO SECLORUM“, т.е. НОВ СВЕТОВЕН РЕД. Под двете очи ORDO AB CHAO на латински означава „Ред, извлечен от хаоса или ред от разстройство“. Този термин е изобретен от масоните и е действителното мото на 33 -та степен на масонството от шотландския обред. Но буквалният превод е поръчан, планиран хаос. Съдържа концепцията, че чрез планирани действия и създаване на хаос можеш да създадеш тоталитарен ред на пълен контрол.

Допълнителни материали за силата на ОБРАЗЪТ НА ЗВЯРА - видео:
2. "Обикновено зомби - как работи лъжата"

Символизмът на едното око е навсякъде в американската кино и поп индустрия. Счита се, че това е показател на влиянието на масонството в това общество. Символите да се прикрива едното око биват няколко. Понякога с ръка се прави жеста за ОК, който иначе илюстрира с ръка трите 666 и така едната ръка се поставя върху лицето. По този начин се илюстрира клетва и вярност към Сатана, но жестът по-скоро представя образа на Антихрист. С един от другите жестове просто покриват с ръка едното си око. Вероятно с него илюстрират всевиждащото око.


Историята за всевиждащото око, окото на Хор или Ра. В Исляма на Назар (Подсказка за окото на назарянина) има много древно минало. Повечето хора мислят, че началото му е в Египет, но това не е сигурно, тъй като пъзели или версии на тази история има в много народи. Открит е и при Хетите и твърде вероятно е да е фригийски. Египтените считат фригите за най-древния предпотопен народ. В египетската митологична система Сет, господарят на подземния свят (Сатана), убива Озирис. Синът на Озирис - Хор, започва война срещу Сет. В първоначалния сблъсък Хор губи битката и по време на нея Сет взима едното му око. С това око Сет придобива огромна сила и контрол над хората. Той го превръща като връх на жезъл. Във финалната битка Хор побеждава Сет и връща окото си. Освобождава хората от влиянието и контрола на Сет. В общи линии тази история се припокрива с библейския конфликт между Христос и Сатана.

Във филма  “I, Pet Goat II” Христос е представен в лодката на Анубис, който превежда душите от единия свят към другия. След смъртта води душата в небесния Дуат. Във филма той се завръща от там в нашия свят. Повечето хора мислят, че това е опорочаване на християнската есхатология с египетските митове, но всъщност това е едно библейско пророчество и вече се е случвало веднъж. А някои неща под слънцето са циклични. 

„За да се сбъдне реченото от Господа чрез пророка, който казва: "От Египет повиках Сина Си".“ Матей 2:15

В самото начало на 2021 турски ентусиасти направиха своя версия, в която искаха да предадат послание така, както те го виждат според ислямската есхатология. Ако някога попаднете на него имайте предвид, че филмът няма нищо общо с продукцията на Хелиофант. 

Има обаче един кадър, който ще ви покажа, защото там е предадено разбирането на тези хора как се реализира белега на звяра в момента.


Като финал на тази публикация ще кажа, че тя не е подготвяна само за християни, какъвто съм и аз. Отдавна гледам извън ширещия се стереотип „кой е достоен и кой – не“. И християни, и мюсюлмани, и будисти, и т.н. са част от тази система и са вътре в матрицата. В Божиите очи и сърце всички сме пленници и трябва да бъдем освободени от робството на тази система. Именно заради това споделям с вас един разширен кръгозор. Всички вие имате право да знаете и да се предпазите. Бог избира своите между най-неочакваните места, среди и общества. И така, Библейското писание казва, че този цикъл е от 7 години, разделен на по две части от по три години и половина, по средата на които Антихрист вече взема пълен контрол и се изявява съвсем открито. Ако допуснем, че началото е 2019 г., а репер за това ни бъде ситуацията в Ухан, то краят на цикъла трябва да е между 2025-26 г. Не искам да говоря с абсолюти, защото ние не знаем точно кога е стартирано всичко. Аз съдя по белезите, които смея да твърдя, че познавам сравнително добре. Едно от тези потвърждения е и че Световната Банка е предвидила да се справи с нас (ужким с кризата) до 2025 г. (Световната банкова система е именно един от главните белези, защото това всъщност е „елита“ ). Тази информация може да проверите ТУК. Има редица пророчески гласове от България, които мнозина приемат противоречиво, което в случая не смятам да анализирам, а да ви кажа какво казват. Един от тях е на Слава Севрюкова, която е покойник от 1991г. Подчертавам - тя е само една от мнозината. Тя говори именно за този период като казва, че ако българите, които живеят в чужбина и са останали чисти от покварата (заразата във фалшивото спасение „ваксини“ ) не се върнат в България преди 25 г., няма да имат големи шансове за оцеляване. Брой 7 на „Списание 8“ от юли 2021г. е посветило много на споделеното от нея. Ще ви кажа и за един поляк, който също говори преди години за случващото се в момента и той назова същия период и години, като твърди, че България и на второ място Румъния ще са най-свободните и хубави места да се намирате ако искате да сте живи и да преминете чисти вие и децата ви в епохата след тези 7 години. Но и полякът поставя България на първо място. Лично аз пиша тази публикация с надеждата и вярата, че ще помогне на мнозина от вас. Българи, позицията ви да се опазите чисти от „спасителните игли“ трябва да е непоколебима. За ваше сведение никога не съм бил противник на ваксините, но с цялото си естество, познание и информация, която ми е доверена зная, че това, което в момента се прилага, няма нищо общо с онова, което някога сме наричали ваксини. Това е измама.

Видеото, което се опитвам да кача на сървъри и платформи, които не се цензурират, е от доктор, които изследва много от ваксинираните с ваксините. Казва се Чарлс Хофе и твърди, че изследванията му  показват, че всички ваксинирани без изключение няма да доживеят годините след 2025- та. А защо, внимателно изслушайте видеото.

За съжаление ме блокират навсякъде заради видеото и мога да ви го покажа само по следният начин. Кликнете върху изображението и то ще ви препрати в сайт в който видеото е качено с български субтитри.


Целия материал за финалният цитат може да видите ТУК за мащабите на смъртността от ваксини в САЩ – без прикриване на информация.

"Според последните данни (към 30 юли), броят на съобщенията за отрицателни последици от ваксинацията е надхвърлил половин милион (точния брой е 545 338). От тях 219 562 случая са класифицирани като „неопасни“. Следователно останалите случаи (325 776) трябва да се считат за опасни. И това е почти 60% от всички случаи. Сред тях – около 146 хиляди случая на спешна хоспитализация. Но най-тежките случаи са смъртните: регистрирани са 12 366 случая (2,3% от всички съобщения за последиците от ваксинациите). В базата данни СДНСВ има и запис „Заплаха за живота“ – 12 193. Една от групите на тежките случаи е групата „Продължително увреждане“. Към 30 юли е имало 14 251 случая на ваксинация, водеща до трайни увреждания. И така, три групи („смърт“, „смъртна заплаха“ и „трайно увреждане“) дават общо 38 810 случая. Тази статистика е трудна за премълчаване. Към 30 юли 344,62 милиона дози са приложени в САЩ по време на ваксинацията. Така, въз основа на 1 милион дози, има 112,6 случая за трите групи с най -тежки последици."



А ето какво става в Израел:

 


21 коментара:

  1. Уникална статия с дълбоки и задълбочени анализи от всички аспекти на живота. Определено изисква свободно време и концентрация при четене, но със сигурност си струва отделеното време. Това е доста ценен труд от твоя страна, за което Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, искам да попитам, бихте ли направили някакви асоциации с този "славянски" бог

    https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B3

    Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Препоръчвам ви книгата "Сърман" Там е засегнат Сварог и Сварга.
      Ето къде можете да видите повече: https://fb.watch/7ro18urumq/

      Изтриване
  3. Бог да ни пази ! Живеем в смътни времена . Бог пред нас и ние по Него

    ОтговорИзтриване
  4. Безмерна благодарност към автора за това споделяне, подкрепено с толкова много доказателства. Споделям напълно същите идеи. Подкрепям с още информация от книгите на Анастасия Нових (безплатни за изтегляне он-лайн) и Международно движение Аллатра, което също информира хората за реалната действителност. Имаме още малко време да се обединим, за да излезем от това... Но е необходимо да последваме е съвета, даден ни от всички пророци: да обичаме и уважаваме всеки, както самите себе си, защото сме едно...

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря Ви за задълбочената статия. Научих много неща, други ще трябва да доосмисля при второ четене. Не съм имала и грам съмнение, че всичко е измама, че буквално жигосват ваксинираните. Изумена съм колко много мои приятелки се набодоха ей така, с някакви безумни обяснения:"така или иначе ще го направят задължително", "за да можем да пътуваме". Душата ми просто кърви като си помисля какво са направили. А понякога даже си мисля, че им контролират съзнанието...

    ОтговорИзтриване
  6. Израснах с тези разкази на баща ми. Това е негова статия и заслужава внимание! https://thebulgariantimes.com/2020-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%87/

    ОтговорИзтриване
  7. Скоро гледах някъде видео, че числото 666 може да се открие в думата Corona,тъй като има 6 букви, а сумата от позициите им в английската азбука е 66. Май беше видео за нова банкнота от 20 паунда, където се вижда и 5ж кула, а също изображение на коронавирус и 2020г. Не можах да открия точно същото видео, но тук давам линк на подобно: https://www.facebook.com/100012461114204/videos/898581197233909/

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте! Благодаря Ви за изключително увлекателната, задълбочена и разтърсваща статия! Позволявате ли една препратка съм статия от чужд блог, касаеща вероятната личност, в която ще се въплъти (а може би вече е въплътен) Ариман...?

    ОтговорИзтриване
  9. Имам предвид тази...
    https://www.otizvora.com/2016/04/7659/prints-dzhordzh-ili-knyaza-na-tozi-svyat-ari/

    ОтговорИзтриване
  10. Чудесна работа с много полезна информация! Преди около 30 години прочетох "Апокалипсис" от Пако Рабан - друга основна "пътна карта" на тежките времена,които ще преодоляваме, с пълен разбор на текстове и факти. И ето, всичко се сбъдва. Бог да е с нас!

    ОтговорИзтриване

  11. Здравейте, поздравление за статията! С удоволствие я изчетох! Всъщност самия блог е страхотен.

    Ако желаете разгледайте и нашите проекти:
    ➳ Агенция за дигитален маркетинг и SEO оптимизация Viseo
    ➳ Новини от Кюстендил

    ОтговорИзтриване
  12. Супер анализ! Само една малка подробност-Луцифер не е баща на Ари,а паднал (или изостанал) Ангел, докато Ари е паднал Арахангел, 2 мата са просто 2 страни на една монета. Всеки един от тях дърпa Човечеството в своята посока и привидно се противоборстват но всъщност се допълват. А Христос е средния път равновесието и единствения изход от този Хаос. А всъщност противоположния на Христос е Сократ.

    ОтговорИзтриване
  13. Винаги казват какво ще направят:

    1927
    Филм "Metropolis"
    1973
    Филм "Soylent green"
    https://www.videoclip.bg/watch/1430872_zeleniyat-sojlent-soylent-green-1973-e01
    1985
    Група: The Family– This Must Be Heaven!
    Песен: Cathy Don't Go
    https://youtu.be/lknW2mzXMMY
    1990
    Игра "Illuminati"
    1992
    Откриване на Олимпийски игри Барселона
    https://youtu.be/1iIovkT_340
    1995
    Игра "Illuminati"
    1997
    Списание "George" 02.1997
    https://archive.org/details/george-magazine-february-1997-survival-guide-to-the-future-bill-gates-interview/mode/1up
    1998
    Филм"Armageddon"
    1999
    Филм "The Matrix"
    2002
    Филм "Minority Report"
    2004
    Филм "The Day After Tomorrow"
    2009
    Филм "2012"
    2010
    Филм “I, Pet Goat II” 
    Компания Heliofant
    https://youtu.be/65xLByzT1l0
    2011
    Филм "In Time"
    2012
    Откриване на Олимпийски игри Лондон
    https://youtu.be/XmHXhccoLIQ
    2012
    Филм "The Hunger Games"
    2013
    Филм"Elysium"
    2014
    Филм "Interstellar"

    Това една малка част със сигурност има още много. Както винаги те казват всичко което ще направят. Ние живеем сега по техния сценарии със замаглено съзнание(повечето) и невиждащи по далече от носа си, неосъзнаващи реалния свят.

    ОтговорИзтриване
  14. Те умело маниполират човешкото съзнание, от векове чрез всякакви похвати от религии до съвременните технологии.

    Това което ми е известно, че всичко започва древен Шумер. Там възниква Политеизъм(езичество), окултизъм изпълняват жертвоприношения с деца, както и други сатанниски ритуали, разврат и т.н. Това се разпростанява във Вавилон след това в Ханаан и Хазарския Ханганат. Следствие на исторически събития потомците на тези хора( не много сигурно дали са човеци) са пръснати из западна Европа. Те правят кръстоносните походи, те подменят историята, те създават католическата църква, те създават световната банка, те създават праламентарните републики и партиите, те създадоха САЩ с масов геноцид над местното население. Те владеят целия свят, защото всички правителства и партии са под тяхно подчинение, те винаги са от двете страни на войната и на всичко останало ("Двама се карат, третия печели" те винаги са третия) Според мен за създаването на Световното правителство ще използват същия модел, както при създаването на държавата си.
    Например създаване на нова религия, нов календар(символ на новото начало), един език и новия робовладелски строй (важното е робите да не осъзнават, че са роби, както е сега "Няма да имаш нищо, и ще си щаслив").
    Ще предизвикат спиране на всички комуникации и ел. захранване за кратък период с цел създаване на хаус, оправданието ще е хакерска атака и слънчевата радиация. Много често се говори за климатичните промени , които всъщност са естестетвен процес и постепенно ще се засилят в момента се виждат аномалиите и пика се предполага, че ще е 2025-2026 година. Но понеже 97% от населението на планетата нямат никаква представа, защо се променя климата, ще бъдат обвинени, че замърсяват природата с дишането си.
    И ще наложат новата мярка на робството, с новите ограничения-зелената сделка.
    Те никога не са спирали да изпълняват своите (сатанински) ритуали, макар и вече скрити (една част разобличени, има филм "Падението на Кабал" от 4 части в сайта ufobg.com ).

    ОтговорИзтриване
  15. Множеството символи които използват са част от подържането на култа и предаването на информация. Символите са от дълбока древност за разлика от нас те знаят тяхното значение и ги използват за принадлежността към култа. Много от хората също ги използват, но не знаят истинския им смисъл например знака за "6 точки", "отлично" �� всъщност е "666". Ето един пример за символите: https://youtu.be/OaTJjiAXEWw
    А един от най-популярните техни символи е пирамидата с око. Има намерен артефакт пирамида с око в Еквадор от Клаус Дона, който е на повече от 6000г . Осветена с ултравиолетова светлина окото (което не прилича на човешко) на пирамидата свети в различни цветове. На дъното на пирамидата със златни плочки е инкрустирано съзвездието Орион и надпис на "предсанскрит" разчетен от Курд Шилдман "Идва синът на създателя"( има и други варианти на превод "Това е най-добрата конфигурация" от санскрит).
    Този надпис е намерен още в Колумбия , щата Илинойс САЩ, Глозел във Франция, Туркменистан, Малта, Австралия, Южна Калабрия в Италия.
    Исус Христос, изобразен разпънат на кръст с ореол на главата на мен ми прилича на знака Анх. Слава Севрюкова е казала, че е видяла отражение Христово и че няма ореол и никой човек не е виждал Христос.
    Относносно религиите, според мен те са създадени с цел за контрол на съзнанието, покорство. Техни преоритети са брадство,смирение, свобода в името на доброто бъдеще.
    Аз съм Православен Християнин, но не мога да отрека релноста. В първата написана Библия не се знае какво е пишело (поне ние незнам). Библията която днес ние можем да прочетем е преписвана няколко пъти, има липсващи части. Релно липсва част от пъзела на знанието и просветлението. А може би в свещенната книга умишлено са добавени текстове с цел заблуда.
    Например, много популярно стана  за белега на звяра без който не можеш да купуваш или да продаваш. Предупреждение което  в момента става реалност.
    Сходно е и с филмите, които в момента също стават реалност.
    Хипотетично този популярен цитат от библията може да е бил добавен от техните предци, както други текстове (целта е заблудата)

    ОтговорИзтриване
  16. При политеизма се забелязва един модел в религийте назад през вековете. Бог(баща)-Майка(непорочно заченала)-Син(бог) присъства при почти всички религии. Мисля, че почти цялото население на земята е подлъгано и следва грешния път. Както е казано Христос и Антихриста са почти като близнаци, важното е да се открият разликите. Създателя Отца е навсякъде в Природата, във Вселената, а хората постепенно се отчуждават и губят връзката с него, и сега вече е крайното откъсване, чрез виртуалния свят метавселената и  създаване хибридния човек 2.0, този човек вече няма да е негово творение.
    Това е доста дълъг  период за хората минали са няколко хиляди години за да се завърши плана, и вероятно се чудите защо точно сега се случват нещата. Според мен е защото всичко си има ред и сега точния момент да се премине към крайната фаза, отделянето на хората от създателя им.
    Предполагаемата година за финал на този процес  е 2026.

    До сега целта е  била само една, завладяване на всички хора и информационно затъмнение на истината и то доста успешно към момента. С наложената от тях реалност хората не осъзнават в какъв свят живеят. Всички артефакти, природни явления, човешки необикновенни възможности, наличието на други същества(извънземни) са обяснявани с измислената от тях рамка(наука), а което не се побира в нея, се прикрива или унищожава. Назад през вековете,  това затъмнение се е пропуквало и са се появявали светли личности (Никола Тесла, Айнщаин, Слава Севрюкова и много др.).
    Например повечето индианци вярват, че има невидима сила, мощен дух, който прониква в цялата вселена и извършва цикъла на раждане и смърт за всички живи същества.
    Според мен и расата която е живяла на територията на Балканите, на която ние сме потомци е вярвала в същото и са били свързани с природата, както и много други раси живяли на планетата, а и в днешни времена има единици които живеят на същия принцип.
    Мисля, че точно в това се изразява духовноста и вярата в Отца, съобразяване с природните и вселенските закони.

    Наблюдавам една последователност в действята назад през вековете, все едно четат от една и съща книга и спазват стрикто инструкциите. Както и в момента във всички държави се говори и се прави едно и също, едни същи обяснения, едни и същи оправдания, все едно получават инструкции от едно централно място.
    Както вече споменах, те винаги са от двете страни на монетата, във войните, в политиката т.н., чрез парите, които те печатат.
    Хората издигат в култ парите и материалното състояние, и за пари са готови на всичко.
    Основната максима е "Разделяй и владей".
    Разделяне на религии, разделяне на държави, а в държавите разделяне на партии, създаване на нови идеологии(комунизъм ,фашизъм и др.).
    Водещия лозунг е "Свобода, равенство, братство" познат като лозунга от Френската революция. Винаги създаденото от тях е в името на доброто, вярата в доброто, по добър живот и т.н., а реално е нов вид робство, но е създадена илюзията на роба, че е свободен и има право на избор, за да се намали съпротивата. За разлика от миналото където нещата са ставали с насилие и сътветно много смърт. От гледна точка смъртноста сега не е по различно, но нали за ваше добро е.  В момента всички сме роби на тяхната банковата и финансовата система. Тази зависимост сега се прилага за принуда да се приеме новото спасение което ключа към новата илюзия и тоталното откъсване от Отца, на тези които не се уплашиха и не го приеха с лека ръка(новото спасение). А за подсилване на принудата допълнително разделяне хората на боцнати и небоцнати, отделно които по принцип са си разделени на религии, партии и др.

    Дано има повече, които да гледат по-далеч от носа си!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Винаги съм мислила, че трябва да се организираме за съпротива, но това някак си все не сработва и имам чувството, че тези призиви да се събираме съмишленици са нарочни - за да ни разкрият и съберат на едно място за по лесно манипулиране или дори унищожаване. Мисля че пътят е друг - вътрешно единение с чистите сили, а светлите същества образуват съзвездия, без да се налага някой да ги ръчка с остен, т.е. за да няма противодействие на всяко действие, нека просто светим и осветяваме пътя за колебаещите се.

      Изтриване