четвъртък, 24 септември 2020 г.

„Конспиратори“ VS Ковидиоти

 „Конспиратори“ VS Ковидиоти са имената на новите определители в обществата по целия свят. 

Сложих това заглавие на публикацията, защото тя е много показателна какво се случва в нашето съвремие. Два определителни термина, които уж се борят да титулуват едни и същи хора. Вече цяла година населението на земята е поставено напълно планирано и умишлено под гнета на онези, които  се считат за негови господари. Инструментът за влизането в тази гнусна реалност беше наречен „ПАНДЕМИЯ“. Част от човечеството прие очаквано това за „НОВА НОРМАЛНОСТ“. А световните лидери (или поне тези под пряк контрол на „Елита в сянка“) заговориха за „РЕСТАРТ“ на света. Всичко, което до преди 15-20 години се считаше за нормалност, систематично беше подложено на препрограмиране. Нормалността се патологизира и се въведоха понятия, с които тя започна да се формулира като болестно състояние. Ще дам само няколко примера, защото списъкът е огромен.

Прочетох наскоро нещо написано от Мадлен Алгафари, което доста добре пресъздава това, което искам да кажа и аз:

„Някога наричахме буйните деца шовръкливи, пакостливи, днес ги наричаме хиперактивни, но за съжаление това се смята за диагноза, а не за индивидуално различие. По-свитите бяха някога срамежливи, саможиви, днес говорим за аутистичен спектър. Разсеяните някога днес се оказва, че били болни от дефицит на вниманието. Тази опасна тенденция да се патологизира нормалността много ме притеснява. Дори и в справочника на болестите искат да въведат като диагнози различията ни. Да сме различни днес се превръща в патология. Нужно е да сме тухли в стената, за да е спокойна Системата, и за да могат фармацевтичните компании да бълват лекарства, които да лекуват какво – да лекуват нормалността. Т.е. – природната, божествената, естествената ни природа да бъде напъхана в болестни етикети, това се нарича разболяване, а не лекуване. Дори целебният траур е на път да бъде внесен във въпросния справочник като болест и патология?! Разбира се, че има и истински симптоми и те си имат своя смисъл – идват, за да ни кажат нещо и тогава е необходима терапия, но преди всичко психотерапия, защото повечето телесни симптоми са следствие на неразрешени проблеми в психиката ни. Но да обявяваме за биполярни хора, които просто са по-експресивни и емоционални, да смятаме, че дори естественото изразяване на емоциите е патология, е опасно, много опасно. Разпространението и подбуждането на паниката дори е противозаконно. Но днес Системата слага една огромна лупа, на всичко, дори на микроскопични вируси. И те започват да изглеждат като десетоглава ламя. Тогава хората не са болни от вирус, а ги гони десетоглава ламя – паника. Е, от ламя може и да умреш. А обратното на страха е... любовта! Обратното на страха е вярата във възможностите ни да здравеем всеки ден. Нужно е опомняне, нужно е провиждане. Системата се опитва да вмени, че норма е еднаквостта. А различните ни темпераменти, а различните ни характери и личности? Напред към роботизирането на човека. Напред към ходещите обезчувствени и обезприродени киборги. Какво „напред“ е това? Това е най-назад от природното и божественото. Но човешката арогантност няма край... Всъщност, има, но... е най-страшният. Защото само страхът води до най-страшния край!" 

Автор: Мадлен Алгафари

Под дамгата „конспиратори“ попаднаха хора от редица религиозни общности, в чийто свещени писания събитията на нашето време са описани, че ще се случат и са предадени под формата на пророчества. Мога да кажа, че съм запознат сравнително добре с редица от тези писания, но най-задълбочени познания имам в библейските. 

Преди „пандемията“, която аз наричам ПАН-ДЕМОНИЯ, а други ПЛАН-ДЕМИЯ, тази книга БИБЛИЯ - най-издаваната в световен мащаб, беше свято свещено писание. Книгата на може би все още и най-голямата група хора по света, която определя себе си като християни. Днес тя попада под определението „конспирация“. Свещените писания на мюсюлмани, будисти и редица други също са в тази категория. Следователно, ако познаваш и вярваш в тези писания ти автоматично си определян за конспиратор. Разбира се и редица хора с мислене, което не се вмества в рамките на подаваната нова „нормалност“, също получават тази дамга. Езотериците например. 

Но да оставим на страна това. Има хора във всички сфери на науката и обществения живот, които виждат някак интуитивно, че нещо в това, което се случва не е никак естествен процес, а е планирано и осъществявано чрез впрягането на огромно количество пари, власт и сила. Може би сте забелязали, че хора, които са материалисти или определят себе си като високо образовани, са всъщност повече завладени от това, което им се подава било от масмедиите, правителствата или СЗО. Би трябвало тези образовани, изучени ерудити да са първите, които да видят измамата, но уви! В действителност  се оказва точно обратното. Знаете ли защо това е така? Допуснете само за миг, че по-голямата част на материала, който се изучава в образователната система по целия свят е всъщност дезинформация. Говоря за всички аспекти на обучение. Всъщност е точно така. Тази система се гради и променя според желанието и нуждите на световния „елит“. Чрез образователната система те формират светогледа на своето лоби. Това не се прави от вчера. Няма да навлизам в детайли, от колко години човешката цивилизация е, да го кажем, отглеждана, насочвана и контролирана как да възприема заобикалящия я свят и какво да счита за реално.  Много са причините един сравнително образован човек да не може да види какво се случва: възраст, наличие на придружаващи болести, от където страх, и т.н. Виждате, че това е повсеместно и не се влияе статистически от степента на образованост. Най-елементарните примери са тестовете и маските. Въпреки, че самият създател на ПСР тестовете казва, че те не са подходящи за диагностициране, виждаме как бяха превърнати в средство за упражняване на тотален терор и невиждано потъпкване на трезвомислието. Гласът на разума от специалисти в областта бива игнориран и на преден план са изтласквани хора, които са готови да сътрудничат без да притежават нужната квалификация. Маските, които човечеството е задължено да носи, са не по-малък абсурд.  Ковид-19 е под 0,2 и стига до 0,5 микрона според авторитетното научно списание по медицина “The Lancet”. Маските, които бяха наложени да се ползват и за неползването на които дори арестуват хора в редица държави, могат да спрат частици над 2 микрона. Тоест, тези хирургически маски, парцали, шалчета, кърпи не ви предпазват от вируса, но за сметка на това увеличават опасността от вътрешно бактериално заразяване, натравяне и дори смърт от въглероден диоксид, особено на децата. Сигурен метод за сриване на имунната система. За някои изследвания относно тези маски може да прочетете ТУК.

„Като се представяха за мъдри, те глупееха“ 

Цитата е от Новия Завет в книгата „Посланието към Римляните“ на апостол Павел, глава1, стих 22.

И така, тъй като аз няма да заплюя нито вярата си, нито народността си в името на някаква псевдо-научна гестаповщина, защото видите ли „спасявала човечеството“, ще ви покажа малко факти, а вие ги наричайте както си искате. Хората, за които е предназначена тази информация ще разпознаят светлината, която издигам нависоко, за да видят пътя в тъмнината на ПАН-ДЕМОНИЯТА.

На официалния сайт на европейския съюз през забележете!!!  2011 година, цели девет години преди 2020 г., е публикуван комикс под името „Infected“ или иначе казано „Заразен“.

Представянето на тази публикация звучи по следният начин: 

Публикации на ЕС 

„Г-жа Чан Уенлинг и нейният приятел от бъдещето участват във вълнуващо приключение, за да убедят хората да действат заедно и да спасят света. Въпреки че историята може да е измислена, тя все пак е преплетена с някаква фактическа информация.

Автори са JD Morvan и Huang Jia Wei. Публикацията е предложена като Europe Direct услуга, която ще ви помогне да намерите отговори на вашите въпроси относно Европейския съюз.


Комиксът е издържан в облика на „Манга“, което е японски стил в комиксите. Историята разказва за вирусна зараза, която обхваща целия свят. Действието започва от лаборатория в Китай в медицински изследователски център. В лабораторията се експериментира с вируси, като се манипулира тяхното ДНК. Правят се експерименти със смъртоносни патогени. Въпреки нивото на сигурност, вариация на грипен модифициран вирус бива изнесен от лабораторията. По време на този „инцидент“ там присъства специален пратеник на Обединените Нации, отговарящ за грипните пандемии. При все вирусът в комикса да е назован с различно име от SAARC COVID-19, абревиатурата SAARC присъства като название на самолетни авиолинии. Значението е „Южноазиатска асоциация за регионално сътрудничество (SAARC).“, т. е. регионална междуправителствена организация и геополитически съюз на държави в Южна Азия. SAARC поддържа постоянни дипломатически отношения в ООН като наблюдател и е развила връзки с многостранни образувания, включително Европейския съюз. Чрез тези авиолинии е илюстрирано как измисленият вирус бързо да се разпространява по целия свят чрез международни пътувания и търговски връзки.

Стари мутации на вируса са били известни отдавна на науката, но те поразявали само животни. Това, което са направили в лабораторията, е превръщането му в заразен и за хората. Комиксът разказва как вирусът плъзва между хората от мокър пазар в Китай. Както при пандемията на COVID-19, комиксът на ЕС също изобразява драконовски мерки за безопасност срещу вируса, включително социално дистанциране, което прави ежедневието „напълно непоносимо“. 

В комикса глобалистите са възхвалявани, че помагат за разработването и разпространението на ваксина по света, точно както Бил Гейтс е аплодиран за финансирането на производството на седемте най-обещаващи идеи за ваксина срещу COVID-19. 

Този комикс не е бил отпечатван в широк тираж. Забележете, бил е предназначен  само за висши ръководни кадри! 

Към края на комикса е написано „Страхът, създаден по този начин, може да бъде използван, което предизвиква глобална реакция ... под ръководството на международни технически организации.“
Нещо изключително важно е представено в комикса. Симулираната пандемия се подържа от самата Световна Здравна Организация – СЗО, чрез уж научни, медийни и политически манипулации.

Тъй като заразата се появява по целия свят, шефове от комисията на СЗО, Парламента и Съвета на ЕС в крайна сметка искат паричен кредит за поставяне на болестта под контрол. 

Те обявяват, че са в челните редици на глобалните усилия за намиране на ваксина, която да поддържа световната смъртност под един милион. 

Всичко това става възможно благодарение на пътешественик във времето, който се е върнал назад, за да предупреди за пандемията, отнела почти един милиард жертви в бъдеще. 

Не на последно място трябва да кажа, че комиксът представя и друга сюжетна линия, в която всички мерки, които се вземат за овладяване на кризата, се използват като средство за въвеждане на тоталитарен световен режим. А ваксините, които се създават са фалшиви. Под претекст, че напълно ще унищожат вируса, ваксините биват използвани против човечеството и неговото оцеляване, като го поставят в пълна изолация и тотален контрол. Ето някои фрагменти от самият комикс, в които пътешественикът във времето разказва.


Кликнете върху изображението за да го разгледате в мащаб.


Кликнете върху изображението за да го разгледате в мащаб.


Ако желаете да се запознаете сами със целия комикс, можете да го изтеглите от сайта на Европейският съюз ТУК.

Нека ви кажа нещо. Това не са съвпадения, това не е и пророчески комикс. Свидетели сте на планирани действия. Глобални планирани действия. 

Нима намирате логика подобно издание да е на официалния сайт на Европейския съюз? 

В самото издание ви се казва: „Тук са отговорите“, „Тук са отговорите и какво е Европейският съюз и кому служи“. 

Издаден за висши ръководни кадри в Европейския съюз. Задайте си въпросите „Защо им е на тези кадри подобен комикс? Защо е толкова важен? Някакво послание ли получават чрез него или следват планирани действия?“. 

Всичко това са чисти факти, които свободно могат да се проверят от всеки с елементарни познание в интернет сърфирането. 

Наричайте го конспирация щом така се чувствате спокойни. Но тогава това означава, че целият Европейски съюз, ООН, СААРС, СЗО и всичките им сателити и подгласни са една огромна конспирация, на която жертви сме всички ние. 

Може да сте с пет висши и въпреки това да оставате слепи какво ни се случва. Но ако само за миг поспрете и разберете, че страхът е по-голям от вируса. Че повечето мерки не само са излишни и безумни, но и смъртоносно вредни. Че любовта, вярата, надеждата са онези неща, които осмислят съществуването ни. Че всичко на този свят ни е поверено от Провидението, за да сме добри настойници. Коварните сатанински планове на „елита“ на финала няма да успеят, но ще погубят мнозина. Не е от толкова съществено значение дали ще сме от оцелелите, които ще прескочат мрака и финала на тази епоха на човечеството. Най-важното е как ще си отидем от тук, защото смъртта не е край. Тя е край само за тленното. Край е само за тази ни форма на съществуване. 

Мнозина мислят, че съм от тези, които не вярват в съществуването на вирус.  Смятат, че ако аз или някой от семейството ми бъде заразен, мнението ми ще се промени. Не, няма да се промени защото аз не отричам съществуването му. Всъщност няма начин някой да каже със сигурност дали сте били заразени с вируса ако първо не бъдете тествани. Проблемът е, че и тестовете не ви дават гаранция. Симптомите, по които се определя, че сте заразен пък са характерни за най-широко разпространените  заболявания сред човечеството, като различните видове грип. Фаталните случаи при тях са не по-малко от тези при корона. 

Но не това е което трябва да бъде осъзнато. Зад случващото се стои един култ от малцинство в сянка, мислещи се за богове. Те притежават и контролират всички парични ресурси в света. Под тяхна власт са всички фиктивни правителства. Те владеят и лявото, и дясното. СЗО е техен инструмент. Банките са техни. Техните планове дори не са скрити. Не ги крият, защото знаят, че не можем да им попречим сами.  Световната банка е публикувала документ, който показва до кога те панират да подържат „пандемията“. Това е времето, в което човечеството трябва да бъде сломено и поставено под абсолютен контрол. Превърнато в безволева биологична маса, чрез всички възможни средства за осъществяването на това.

Документа може да видите ТУК

Публикувам само извадка от него. 

World COVID-19 Strategic Preparedness and Response Program (SPRP) 

Световна програма за стратегическа готовност и отговор на COVID-19 (SPRP)

Кликнете върху изображението за да го разгледате в мащаб.

Ще завърша с библейски пасаж и нека Бог бъде с вас в тези мрачни дни. 

„Духа не угасвайте. Пророчества не презирайте. Всичко изпитвайте; дръжте доброто. Въздържайте се от всякакво зло. А сам Бог на мира да ви освети напълно; и дано се запазят непокътнати духа, душата и тялото ви без порок, до пришествието на нашия Господ Исус Христос.“ 1 Солонци 5:19-23 

Етимология на думата порок: 

Старобълг. порокъ „порицание“ (Супр.) < *po + *rokъ, срв. оброк, срок, пророк, като *rok- е същ. от *rek- „река“. 

Синоними: слабост, страст, наклонност, недостатък, несъвършенство, непълнота, дефект зараза, развала, поквара

Тоест пасажа е молба към Бог на мира, който да ви освети напълно, И ДАНО се запазят непокътнати духа, душата и тялото ви без ЗАРАЗА напълно до Христовото завръщане. Пророческо писание, че в дните преди завръщането Му това ще е най-голямата заплаха. Тялото ви, духът и душата да бъдат заразени. Тях трябва да опазите! Дано го осъзнавате. Душата се заразява, когато мислите ви вече са сформирани по образеца на този свят. Вярата ви във идеологията на световния ред. Духът се заразява от нечисти духовни сили. Тоест заразата на тялото като болест в дните преди пришествието Христово ще бъде пряко обвързана първо със заразата на душата, която отваря достъпа да приемете заразата в тялото си и духът си. Заразата на тялото не е просто някакъв вирус, който можете да преболедувате и да развиете имунитет. Заразата на тялото е това което ще приемете. Това, което ще ви се предложи за избавление от вируса. Съдържанието на фалшивото спасение е ЗАРАЗАТА.

Няма коментари:

Публикуване на коментар