петък, 15 май 2020 г.

Сила отвъд естественото

Какво ни се показва чрез документите на Нео от филма Матрицата?


Името ANDERSON е фамилното име на TOMAS A. ANDERSON, чието хакерско име във филма "Матрицата" е НЕО.
По време на разпита, който провежда агент Смит, той е представен като личност, водеща двойствен живот.

В единия той е TOMAS A. ANDERSON - програмист работещ в престижна софтуерна компания, а в другия хакерът "НЕО" - отговорен за почти всяко кибер престъпление в света на "Матрицата".

И така, името ANDERSON за да бъде разбрано правилно трябва да се поясни, че се разделя на две съставни части ANDER и SON. Частицата SON (sen) в шведски, датски, норвежки и исландски език се добавя за да се илюстрира чий син е конкретния човек. ANDER е всъщност Андрю, което на нашият език е Андрей. Тоест ANDERSON означава син на Андрей. С тази фамилия се обръща винаги към него агент Смит. Той не ползва личното му име, а само фамилията. Може да решите, че това е учтиво обръщение, но не това ни казва същината.

Смит винаги го нарича "сине Андреев". Защо? Какво ни казва с това?
Името Андрей от своя страна означава мъжествен (от гръцкото аndros (άνδρας) - мъж). Това е препратка към първия човек Адам или първия мъж. Ан-драс или мъж е вариация на гръцкото Ан-тропос (Anthropos). Това е част от израз, който се превежда като Човешки син в Новия Завет.
Човешкият син е израз, с който се назовава Исус като въплъщение на първия човек или иначе казано неговия син, неговия потомък.

"А Исус в отговор им казва: Дойде часът да се прослави Човешкият Син." Йоан 12:23
Иначе казано дойде часът Адамовия син да се прослави.

В източноправославната иконопис съществува определена символика свързана с Адам. Например в иконографския сюжет „Слизане на Христос в ада“ (един от символите на Христовото Възкресение), Спасителят слиза в ада за да изведе оттам душите на праведниците. С ръцете си Христос държи именно прародителите Адам и Ева. Друг символ е т. нар. „Череп на Адам“ - според преданието, което намира широко отражение и в апокрифите, праотецът на човеците е погребан на хълма Голгота, където по-късно е разпнат Христос. Затова и в иконографията много често в основата на кръста е изобразен череп – „черепът на Адам“ – символ на мъртвия стар човек, върху който (вследствие на Христовата жертва) израства новият човек.


Ето затова в "Матрицата" агент Смит (олицетворението на Антихрист) се обръща към Нео с фамилното име ANDERSON.

Мисля, че не е маловажно да спомена, че Апостол Андрей е брат на Петър. Апостол Андрей е един от светците-покровители на Русия.

Първото му име също не е избрано случайно. Или да го кажем, че във филма няма случайни неща. Всичко е прецизно режисирано по предварително зададен сценарий. Братята, които вече са сестри Уашовски, са само инструменти далеч неспособни да въведат толкова скрита и пророческа информация.

Томас е вариацията на Тома. Името на апостол Тома неверни, който от невярващ, че Христос е възкръснал бе обърнат, събуден и повярва.
Името му е с арамейски произход и означава "близнак", тъй като според една от версиите много приличал на Христос. Името му във филма подсказва какво ще се случи с него и в какво ще се измени при излизането си от матрицата. Апостол Тома е покровител на Индия, където проповядва и бива убит.

Първата серия на "Матрицата" излезе през 1999. Годината също не е случайна. Матрицата е огледална, обърната, сиреч фалшива реалност на действителния свят. За да се разбере защо точно тази година, числото трябва да се обърне в реверс, при което става обърната единица и 666. 1 е цифровото илюстриране на Бог или на ЕДИНСТВЕНИЯ - ОНЕ, анаграмно представяне на НЕО. Обърната единица е анти-бог или антихрист, чието число е 666. През същата тази година излезе точно с този контекст и друг филм "Краят на дните" (End of days) в главната роля с Арнолд Шварценегер. Идеята с огледалното представяне на годината е показано още в самия трейлър към филма.


На документите на TOMAS A. ANDERSON е показано нещо, което не е в способностите на обикновен човек - сценарист (пък било те и двама като братя / сестри Уашовски!). Датата на изтичането на документите е 11 септември 2001 година. Тази дата се е запечатала завинаги в човешката история такава, каквато ни се представя.


Изтича легалното пребиваване на TOMAS (Тома) БЛИЗНАКА в тази матрица. Неговата представа какво е реално ще рухне.

За хората, които са пропити с тази фалшива реалност, разкритото тук си остава залъгалка и заигравка за любителите на конспиративни теории. Написаното в тази публикация не е за тях. Няма естествена сила, която да заложи толкова прецизна и скрита информация в който и да е филм! Зад всичко онова, което се случва и днес в света, стоят сили отвъд естественото. Наистина има война с един "невидим враг". Той е невидим за спящите в матрицата. Но този свят, тази матрица ще бъде превзета от СМИТ, той ще се мултиплицира и превземе всеки разум и личност в тази система. Ще свърже всеки човек в един зъл разум - НЕГОВИЯ!

 "В самото име на COVID 19 е написан планът :
CO(ntrol)
V(accine)
ID(entity) 19 => 1 е буква A или А(rtificial)
9 е буква I-или I(ntelligence). Или контрол чрез ваксини на изкуствения интелект.

Края на дните на тази матрица и овладяването й от СМИТ ще бъде сложено от възкръсналия НЕО.

На 11 септември 2001 година времето на образа TOMAS - БЛИЗНАКА изтече.  Двете кули БЛИЗНАЦИ в града на греха (Ню Йорк, чието лого е ЯБЪЛКА) бяха разрушени.

Оставиха ви да вярвате, че това е терористична атака. Тогава беше поставено началото на войната с тероризма. Измислена война с несъществуващ враг, който беше буквално създаден от същите, които разрушиха и кулите близнаци.

Вижте това видео с бившия кандидат за президент на САЩ Аарон Русо за някои отговори:



Ако не виждате видеото или не ви тръгва, можете да го изгледате ТУК

Във филма "Матрицата" точно когато агент СМИТ разпитва ТОМАС АНДЕРСОН също е показано, че тази война с един "доказан" терорист започва. Ето това са думите на СМИТ в началото на самия разпит: "Вие сте тук, защото ние се нуждаем от помощта ви. Знаем, че с вас вече се е свързал един... индивид. Мъж, наричащ себе си Морфей". И още: "В замяна искаме само вашето съдействие...при залавянето на един ДОКАЗАН терорист."

Кликнете върху изображението за да увеличите
Това е илюстрирано и във филма "I pet goat 2". Ябълката ПАДА от ръцете на Алиса, момичето последвала "белия заек" и влязла от "реалния свят" в страната на чудесата -тази страна на нещата, за която "здраво мислещите" хора не вярват и не виждат, че съществува.

Оставям ви тези нишки, защото СМИТ вече превзема матрицата. Ако чуете този призив и излезете от нея, вие ще видите спасението на душите си, защото Дойде часът да се прослави Човешкият Син. 

Галерия и с други препратки и нишки поставени във филма "Матрицата" и "I pet goat II"
Можете да разгледате ТУК

Източници:
1. Matrix 11 september 2001. Вижте видеото ТУК.
2. End of Days Trailer. Вижте видеото ТУК.
3. Кулите близнаци на долари. Вижте ТУК.
4. CGI 3D Animated Short "I, Pet Goat II" by - Heliofant Вижте видеото ТУК.
5. Информация за името Андерсон. Вижте ТУК.

3 коментара:

  1. Смит - знчи змия. Тиест ИИ е заразил и контролира рептилиите, които тайно ръководят човечеството, към трансхуманизма и пълен контрол на ИИ

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ви , за това че ни помагате да отворим поне малко очите си , като информирате . Успех ви желая !

    ОтговорИзтриване
  3. Otevrel jste mi oci asi jsem to tusila diky diky ceska republika

    ОтговорИзтриване