сряда, 29 декември 2021 г.

В спасението от "короната" ли е спасението? Или какво ни казват звездите.

В тази публикация ще ви разкажа за онези „случайните“ съвпадения, с които някой умело до степен на гениалност разиграва човечеството. За съжаление тази игра е зловеща, сатанинска и смъртоносна.

Чували ли сте за „Корона Омикрон“? Ще кажете: Добро утро! Това е новият щам, който занулява всички ваксинирани все едно никога не са се ваксинирали и трябва да започнат наново ваксинацията си в една смъртоносна въртележка.

Да, това със сигурност сте го чували, но не това искам да ви покажа.

Omicron Coronae Borealis или Омикрон в съзвездие „Северна корона“ е звезда слабо видима от земята на 277 светлинни години. Въз основа на спектъра на тази звезда, тя има звездна класификация на K0 III.


Знаете ли какво е интересното? Тя е звезда „Червен гигант“ и е 50 пъти по-ярка от нашето слънце. Към момента се счита, че около нея има само една планета.

Дали единствено червеният цвят има общо с характерният цвят, с който ни представят корона вируса? Не че вируса е червен, но това е внушението, с което ни бомбардират.


Нека ви разкажа повече за съзвездието „Северна корона“ 

То се намира точно над главата на съзвездието „Змия“. В северното небесно полукълбо. От дясно и ляво „Северна корона“ е заобиколена от съзвездията „Херкулес“ и „Воловар“.

Има много интересни неща около това съзвездие. В него има една звезда, която периодично избухва. Досега са наблюдавани две нейни избухвания (в 1866 и 1946 г.), т.е. през 80 години. През 2026г. ще се случи следващото й избухване. Тогава тя ще стане „нова“ звезда и ще привлече погледа на хората. Явлението обикновено се възприема като знамение за НОВО НАЧАЛО. От 2019 година до 2026-та, са общо седем години. Запомнете го.

В митологията това е короната на Ариадна, която Дионис хвърлил към небето, за да стане съзвездие. Ариадна тръгва с Тезей от остров Крит. Там, на Крит, Тезей убива минотавъра в лабиринта на цар Минос. Има нещо много интересно за Тезей, което трябва да ви кажа. Макар да е герой от старогръцката митология, той не е от гръцки произход. Потомък е на Фригийския цар Пелопс по майчина линия, а по бащина е потомък на пеласга Ерихтей.

Онези от вас, които се интересуват от история, безспорно знаете, че българските войни са носили една специфична прическа, която в България се практикувала дори през османския период.

Тази прическа е била характерна и за Тезей. Плутарх описва, че той бръснел косата си като оставял само една част отзад, както правели и мизите. Всички споменати са наши предци.

Тази история започва, когато Тезей пристига в Атина след като побеждава критския бик, който опустошавал цяла Атика. Но там веселията липсвали - никакви тържества, никакви игри, въпреки, че Тезей ги избавил. Атиняните плащали тежък данък на цар Минос, защото убили навремето сина му Андрогей. На всеки девет години (3+3+3) пращали данък от седем момъка и седем девойки в жертвоприношение в лабиринта на Минотавъра.

Тезей решил да избави атиняните от тази горест, като се жертва за тях - или да бъде убит от чудовището, или да го убие. Баща му Егей не можел да се примири с това. Страхувал се за сина си. Но Тезей го убедил.

Няма да ви разказвам цялата история. И сами може да я издирите и прочетете. Аз ще ви дам само няколко ключови фрагмента.

Имате наказание, в което присъства числото седем. "Данък" или "дан" означава съд, откъдето идва и "присъда". Имате син и баща, които се жертват: бащата - сина си, а синът - собствената си безопасност, за да бъдат избавени осъдените. Синът на Егей е Тезей, от едната страна. От другата страна имаме Минос и Минотавъра. Минотавърът е чудовище - полу-звяр, полу-човек.

Минотавър буквално означава „бикът от Минос“. По-особеното е, че това същество се е хранило с човешка плът.

За да бъде контролиран и да не избива поголовно, майсторът Дедал конструира лабиринта, откъдето Минотавърът да не може да се измъкне.

Друго важно нещо, което трябва да се знае е, че цар Минос след смъртта си бил направен съдия на мъртвите в Хадес.

Историята е изключително показателна (ако имате умението да съзрете аналогиите), защото говорим за цикличност.

Еклесиаст 1:9 "Каквото е станало, това е, което ще стане; И каквото е било извършено, това е, което ще се извърши; И няма нищо ново под слънцето."

А нека ви покажа сега случващото се в библейска светлина.

Преди второто пришествие на Христос на земята има седем години на наказание сред човеците. Греховете на човечеството се изкупват, чрез Жертвата на един Бог-Отец, сиреч баща, който жертва сина си да заеме мястото на онези, които е трябвало да бъдат наказани.

„Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот: Понеже Бог не е пратил Сина на света да съди света, но за да бъде светът спасен чрез Него. Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син.“  

Йоан 3: 16-17

В мита тази аналогия е в лицето на Тезей. Конфликтът е между Егей и Минос, но бива разрешен в битката между звяра на Минос и сина на Егей.

Аналогията е конфликтът между Отец и Сатана, а финалната битка е между звяра Антихрист и сина на Отец, Христос. И това е в края на седемте години. Така приключва съда над хората на земята, както победата на Тезей над Минотавъра премахва осъждането на атиняните и данъка от седем момци и седем девойки, който плащат.


Нека ви покажа как Минос в случая се явява аналогия на Сатана. Не само защото е съдия на мъртвите в Хадес. Илюстрацията, която виждате, е на Гюстав Доре за изданието на „Ад" на Данте. Изобразен е Минос като исполин, обгърнат в змия и съдещ идващите мъртъвци в ада.

Името на Минос според изследователите означава просто цар. Но нека ви покажа една друга случайност.

Произношението на името Минос е Maɪnɒs , Maɪnəs.

Или иначе казано Майнес, Майнос.

В зороастризма олицетворението на злото е Ангра Майню (разрушителния зъл дух). И сега внимавайте! Еквивалент на Ангра Майню в английския е “Anger mind”. Може би е отново съвпадение - не само звуково, но и смислово. Което не е просто „гневен ум“, а буквално Зъл (опустошителен) Интелект.

Сега да се концентрираме върху короната на Ариадна. Тук само ще вметна, че лабиринтът на минотавъра символизира системата, в която се движи изкуствения интелект или образът на Антихрист. За онези, които желаят да разберат повече по този въпрос - прочетете тази моя публикация "Спасението", погубващо цивилизацията“

Ариадна е дъщеря на цар Минос. Тя помага на Тезей да се измъкне от лабиринта, като му дава един огромен остър меч и едно кълбо от здрава ленена (според други версии вълнена) червена нишка. Намек за кръвната линия на Христос. Чрез нишката, която Тезей връзва за входа и разплита навътре в лабиринта, в последствие успява да се измъкне след като убива минотавъра.

Нишката на Ариадна e способ за ориентиране при сложни обстоятелства. Можем да я наречем и спасителната кръвна линия, с която победителят чертае пътя на спасението, по който ще изведе осъдените от лабиринта (системата на звяра).

Ариадна носела в косите си разкошен венец от цветя, бисери и скъпоценни камъни. Това е превърналата се в последствие „Северна корона“.

Къде се случва това преобразяване на короната, която ще стане съзвездие, влияещо върху човешките животи и съдби? Случва се на остров Наксос, където Тезей спира заедно с принцеса Ариадна.

Това е най-големият остров в цикладския архипелаг. Смята се, че Дионис е роден на този остров. Тук той се жени и за Ариадна. Най-старите жители на острова са траките.

Пресича се от север на юг от планинско било, което почти навсякъде е голо и скалисто, като на юг се образуват два масива – Зеус (1003 метра) и Коронас. Сещате се чие име носи вторият масив.

И ето ни отново в небесата, но имайте предвид, че имената на съзвездията и звездите са давани от някой на тази земя, който ниже смисъла им като броеница. Никога не са избирани на случаен принцип.

Омикрон е една от звездите в съзвездието „Северна корона“. Един от бисерите в короната на Ариадна. Но защо ли тази корона е над главата на съзвездие „змия“?

Съзвездие змия всъщност е в ръцете на „змиеносеца“, а в старогръцката митология това е Асклепий.


Асклепий е богът на медицината. Змията и жезълът на Асклепий са един от логотипите на медицината. Можете да го видите в логото на СЗО / WHO.


Асклепий веднъж убил змия, но впоследствие тя възкръснала. Тъй като змиите хвърлят кожата си всяка година, те са били известни като символ на прераждането в древногръцкото общество, а в митологията се казва, че Асклепий умее да съживява и мъртвите хора, използвайки същата техника на змиите.

Той изучил изкуството да се лекува. Когато натрупал достатъчно опит в лечителството, Атина му дала от кръвта, която капела от Медуза Горгона. Кръвта на горгоните имала магическа сила – тази, която капела от лявата страна на Горгоната носела смърт, а тази от дясната Асклепий използвал, за да спасява хората. Прославил се като изкусен лекар, който даже възкресявал мъртвите.

И сега отново няколко библейски препратки:

За приелите белега на звяра се казва, че ще дойде такъв етап от седемте години на голямата скръб, когато те и да искат, и да опитат да се самоубият няма да могат, защото смъртта ще побегне от тях. Живи мъртъвци или зомбита.

„И като затръби петият ангел, видях една звезда паднала на земята от небето, на която се даде ключа от бездънната пропаст. И тя отвори бездънната пропаст; и дим се издигна от пропастта като дим от голяма пещ; и слънцето и въздуха потъмняха от дима на пропастта. И от дима излязоха скакалци по земята; и даде им се сила, както е силата, що имат земните скорпии. Но им се заръча да не повредят тревата по земята, нито някое зеленище, нито някое дърво, а само такива човеци, които нямат Божия печат на челата си. И позволи им се, не да убиват тия, но да ги мъчат пет месеца; и мъката беше като мъка от скорпия, когато ужили човека. През ония дни човеците ще потърсят смъртта, но никак няма да я намерят; и ще пожелаят да умрат, но смъртта ще побегне от тях.“ Откровение 9: 1-6

Вижте внимателно следващия пасаж отново от Откровение.

В него се говори за Ерусалим, което разбира се визира евреите. Градът е съпоставен с Вавилон алегорично, но става въпрос за Ерусалим. Две са важните неща, които искам да ви покажа в него.

1.  Търговците на Ерусалим са станали големците на земята, на планетата, на света. Сиреч това са хората, които управляват света.

2.   И сега много внимателно вижте следното: чрез чародеянието на този град биват измамени всички народи. 


Кое е знаменателното в този пасаж ли? Нека ви покажа оригиналния гръцки, на който е писано Откровението на Йоан.

В българската версия е преведено „чародеяние“. В английската „sorceries, магьосничество.

Но в гръцкия думата е “FARMAKEIA”, което може да бъде разбирано и като фармацевтика, медицина.

И пасажът осъвременено би звучал така: „Защото твоите търговци станаха владетелите на планетата - на света, понеже чрез твоята фармацевтика – медицина бяха измамени всичките народи“

Това можете да проверите в Стронг Конкордас – Кинг Джемс ето ТУК.

А детайлно пасажите на английски и гръцки на 6-та страница ето ТУК.

Изумително нали?

Още по-изумително е онова, което откриваме в съзвездието „змия“. В китайския зодиак повечето от звездите в съзвездие „змия“ представляват стена, заобикаляща ПАЗАР. Звездите на “Serpens” (змия) са били виждани от древните китайци не като змия, а като две половини на стена, ограждаща небесния пазар Тианши.

Ще кажете случайност е че това, в което оковаха света, беше стартирано в Китай от мокър пазар.

Ни най-малко, ще ви кажа аз. Някой детайлно е подреждал пъзела, детайлно е планирал стъпките и те перфектно са съобразени със звездите. А дяволът е в детайлите, уважаеми!

Щом има Омикрон - звезда в съзвездието Корона, дали има и Делта? И о, чудо! Има и още как! Нарича се „Delta Coronae Borealis“

Ще кажете: "Да, но това са буквите от гръцката азбука". А аз ще ви кажа, че щамовете се назовават научно с определени цифри и букви, но „някой“ от СЗО реши те да се именуват така, както вече ни ги поднасят. Ето ТУК можете да видите, че това е обсъждано.

Не се и съмнявайте Lambda Coronae Borealis също съществува

Mu Coronae Borealis също съществува.

Случи се и нещо много интересно. Изведнъж СЗО се отказа да наименува два от щамовете със буквите Nu и Xi. Ето какво им е обяснението:

„Следващи поред трябваше да бъдат „ню“(Nu) и „кси“(Xi), но СЗО се отказа от употребата им. „Ню твърде лесно може да се обърка с английското „new“(което означава нов бел. ред.), а „кси“ е често срещано фамилно име“, каза един от говорителите на организацията пред Ню Йорк Таймс. Той казва още, че част от политиката на СЗО е да избягва „причиняването на обида на културни, социални, национални, регионални, професионални или етнически групи“

Абсолютна измишльотина е довода им.

Проверка ТУК

Някои от вас може би ще помислите, че няма такива звезди в съзвездие „корона“. От сега ви казвам - напротив, съществуват.

Но има нещо общо между тях. И двете са двойни звезди. Проверка Тук и Тук

Спокойно, ще ги употребят и тях, когато Делта и Омикрон се съчетаят в Дел-микрон.



Когато говорим за „онзи“ сценарист или архитект, който реди пъзела, винаги визираме така наречения „световен елит“. Световно правителство в сянка, дълбока държава или КАБАЛ.

И споменавайки „Кабал“ е мястото да ви покажа нещо от еврейския мистицизъм, познато още под името „Кабала“.

Става въпрос именно за символа на змията, над чиято глава има корона.

На иврит корона е кетер – כֶּתֶר

Именно от „Кабала“ са ни известни понятията за отделните „сефири“, образувайки извивките на змията около дървото на живота. Най-висшият сефир се нарича именно „Кетер“, т.е. корона. Кетер олицетворява Божествена свръх съзнателна Воля. Този сефир се нарича и „царствената корона“ на сефиротите. Кетер е толкова възвишен, че е наречен в Зоар „най-скритото от всички скрити неща“ и е напълно неразбираем за човека.


Онова, което ни се случва ни най-малко не е случайно. Защо избраха това да стане с вирус на име „корона“?

Защото така трябва да стане. Короната е само едно от свидетелствата, белезите, че сме в последните дни на тази епоха. Мислите си, че короната ни заразява с всичките нейни щамове? Прилагат на човечеството различни видове абсурдни тестове, за да регистрират наличието на корона.

Скъпи приятели, читатели и непознати. Всъщност короната е самият тест. Същинският тест. Тя е позволена, тя е избрана. Дошло е нейното време. Тази дирижирана пандемия е позволена от Създателя. Тя е в неговото знание. Само за две години откак стартираха всичко, вие станахте свидетели колко ярко тя, „короната“, отся едните от другите. Разграничи златото от плявата.

Изгледайте това кратко видео ТУК

Плявата е готова да си даде всички права да се предаде на генно инженерство. Да позволи същото да бъде правено и с децата. Да приеме белега на ЗВЯРА само и само да си върне стария живот. Да си живее в същите пороци, зависимости и грехове.

Другите са златото. Да, и то бива пречистено, но остава. Те не се страхуват от короната! Те я приемат, дори ако ги убие те знаят, че тя ще убие шлаката в тях, но духът и душата им ще останат непокварени, пречистени и осветени.

Правили ви впечатление, че тези, от които човечеството трябва да бъде спасено, ви убеждават, че трябва да бъдете „спасени“ от короната? И „спасението“, което ви предлагат да ви избави от короната унищожава всичко човешко в човеците. Прекъсва връзката им с Бога на генетично ниво.

Те продължават сатанинската си песен за „страшната“ корона. Но истината е, че страшна не е короната, а това, което предлагат като „спасение“ от короната.

Ще завърша тази публикация с добри новини.

В откровение 6-та глава са описани конниците на апокалипсиса. Един от всички конници се различава базисно от останалите. Ето как.

„И видях, и ето бял кон; и яздещият на него имаше лък; и даде му се корона и той излезе побеждаващ и да победи“

Какво и кой е този конник може да прочетете в тази моя публикация: „Конниците на апокалипсиса, пандемията и черната слепота“

Какви са добрите новини ли?

„След това видях небето отворено, и ето бял кон, и Оня, Който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно. Очите Му бяха огнен пламък, на главата Му бяха много корони и носеше написано име, което никой не знаеше, а само Той; и беше облечен в дреха, попръскана с кръв; и името Му беше Божието слово. И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне. Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий. И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и Господ на господарите.“ Откровение 19:11-16

„И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство. И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел. А останалите бидоха избити с меча на яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата Му. И всичките птици се наситиха от месата им.“  Откровение 19:19-21

Звярът – Библейски епитет за Антихрист.

Земните царе са не само управляващите на държавите, а самият световен елит – „Кабал“

Лъжепророкът е или световно „уважавана“ религиозна личност, но също така и медии, телевизия, радио, интернет  – източниците, през които гласът на лъжепророка работи безспирно и сее „ПАН-ДЕМОНИ“

В следваща публикация, ако е рекъл Господ, мога да ви разкажа за един друг небесен обект, който ще промени облика на планетата ни и появяването, на който ще се яви и вестител на второто пришествие на Спасителя Христос.

До нови срещи!


7 коментара:

  1. В това има много логика.. днешния ден със всички блага е построен със основите на миналото..не мисля че преди хиляди години е имало прости хора..но някои сее постарал..да крие истината от народа но идва ден в който всеки ще вижда това което му е дадено..

    ОтговорИзтриване
  2. Чета и немея...
    Благодаря ти човеко!

    ОтговорИзтриване
  3. Кога ще излезе новата статия?

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря! Дано успее да спаси някои от колебаещите се души, относно техния избор!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря! Отдавна не бях чел толкова точен и задълбочен анализ на Откровението на Йоана с паралел към настоящата ситуация. Бог да благослови хора като вас, защото вие сте светлината на света!

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  7. С голям интерес прочетох анализа Ви,харесаха ми съпоставките за миналото и настоящето,връзката с Библията.Ще чакам с нетърпение следващата статия.Дано успеят да я прочетат повече хора и да направят правилния избор!!!

    ОтговорИзтриване